Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przyjaźń z eks

Polecane posty

Gość gość

Ponad miesiąc temu zerwał ze mną chłopak, mówiąc ze cos się wypalilo.. Przezylam to strasznie, powiedziałam mu ze będę czekać. Ale to były tylko slowa na które odpowiedział jakby cos się zmieniło dam znać.. Po 2 tygodniach stwierdzilam.ze nie ma co sie zamrtwiac, jedynie czego chce to pokazać mu co stracił. Zaczelam chodzić na siłownię, sluchdlam, zmienilam sie .. Po miesiącu gdy poukladalam sobie życie w roli singla odezwał się zaczął pisać z glupotami gdy pisalam tak na odczepke stwierdził ze myślał ze kontakt będziemy mieli chociaz.. Po tygodniu od ostatniej wiadomości spotkalismy się dwa razy, za trzecim byliśmy pijany i doszło do wspolzycia, mowilam mu ze bez zobowiązań a on przytaknal. Po tym odzywa się reguralnie regularnie się spotykamy bawimy dogadujemy, niby przyjaźnimy ale czuć cos więcej.. Nie mam pojęcia co myśleć o tej relacji.. Uświadomiłam.sobie ze nadal cos czuje nie odstawie tego na bok. Ale co nim.kieruje? Gdy jesteśmy sami zachowuje się jakbysmu byli dalej razem. Wiem ze nie szuka.inne . dziewczyny olewa wszystkie, ale czemu po miesięcu ponad wrócił do mojego życia ?! Czy on dalej cos chcr a jego meska duma go blokuje. Wiem ze jest taka osoba która po rozstaniu nie chce kontaktów. Jest tez mega uparty i dumny więc otwarcie nie powie co czuje..

mówiąc ze cos się wypalilo. x a nie dodal, ze to nie twoja wina? k.wa jakie wy jestescie naiwne, te same teksty od lat i wciaz sie pelikany nabieraja, chcial powiedziec, mam ochote p******** inna ale w razie czego czekaj, moze wroce lubisz robic za furtke?

Gość gość
Co nim kieruje? Dajesz mu bez zobowiązań to tylko idiota by nie korzystał, przestaniesz dawać to i nową koleżankę sobie znajdzie a ty pójdziesz w odstawkę. Wy baby takie durne i łatwe, że aż strach się z wami wiązać na poważnie.

Gość gość
Miesiąc temu z tobą zerwał, a ty przez ten czas już zdążyłaś się zmienić po kilku wizytach na siłowni? Kuźwa niektórzy aby się zmienić trenują po 2-3 lata, a tej miesiąc wystarczył :P

Gość gość
kur/waaaa, ta opowiastka tu już byla kilka razy :-(

Gość gość
Zmienilam się ogólnie nie tylko ze przez silownke ;) po drugie do współżycia doszło raz teraz chodzimy do kina, restauracji.. A trzy mówi ze ma gdzieś dziewczyny i robi się zazdrosny o chłopaków wokół mnie...

Gość gość
"wypaliło się w nim", a ty stara ruro nadal się z nim spotykasz? :P