Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu on mnie sprawdza

Polecane posty

Gość gość

Mój kumpel z którym znamy się długo, ostatnio zaczął tak jakby mnie sprawdzać. Jak spotykam się ze znajomymi i on gada przez tel z naszym kumplem, to się go pyta czy ja też jestem. Jak kumple do niego idzie to tamten się go pyta czy ja też byłam na tamtej imprezie itd. Mieszka z takim innym kumplem i prosi go żeby do mnie zadzwonił i pytał co u mnie. Do tej pory o tym nie wiedziałam i jak ten nasz kumpel do mnie dzwonił to pytał a co tam słychać, co porabiasz? I mnie wypytywał a ja z nim gadałam a się okazało że później przekazywał to właśnie temu mojemu kumplowi. Dzwonił kilka razy dziennie żeby tamtemu mówić co u mnie. To jest jakieś chore. On czasami do mnie dzwoni ale rzadko, raz w tygodniu może i wtedy sobie gadamy i żartujemy. Czasami się spotkamy ale też rzadko, on nie proponuje spotkań więc z reguły spotykamy się przez przypadek razem z naszymi znajomymi. Zamiast zadzwonić do mnie sam i pogadać to on woli zapytać o mnie naszego kumpla lub innego poprosić żeby do mnie zadzwonił. Co o tym myśleć?

Gość gość
Ja bym spytla go o co mu chodzi i powiedziala ze nie zycze sobie czegos takiego bo jest to chore

Gość gość
No jest chore a po za tym ostatnio taki koleś u którego pracuje ten mój kumpel zapytał się mnie czy ja jestem z nim? Bo on tak słyszał.

ojeju jeju a to ci dopiero niesamowite jakiś koleś się kręci koło ciebie coś takiego

Pewnie się jemu podobasz i chce mieć pewność, że nikogo nie masz, lub nie wie jak zagadać, tak bezpośrednio powiedzieć tobie o tym. Wstydzi się, lub boi odrzucenia. Tak myślę, z tych cząstkowych informacji co napisałaś.

Gość gość
Ale my się znamy 8 lat, to jest mój dobry kumpel zawsze ze sobą normalnie gadamy, żartujemy, śmiejemy się a ostatnio jak by się własnie oddalił ode mnie. W sensie że bardzo rzadko dzwoni ale za to podpytuje innych o mnie i prosi żeby do mnie dzwonił inny kumpel. Jest między nami ok, nie jesteśmy pokłóceni więc mógłby sam zadzwonić a nie prosić o to osoby trzecie.

gośćdziś Ale my się znamy 8 lat, to jest mój dobry kumpel zawsze ze sobą normalnie gadamy, żartujemy, śmiejemy się X No właśnie, to jest twój dobry kumpel. Nie wiem po ile macie lat, ale po kilku latach dobrej znajomości, może on chce z tobą coś więcej, niż się kumplować, tylko to coś więcej, nie odbieraj odrazu wskakiwania do łóżka. To pierwsze. Drugie znasz go tyle lat i jest twoim dobrym kumplem, to jest/było z nim wszystko ok. bo tak, to byś nie pisała, że tyle lat się znacie, dobrze kumplujecie itd w szczegóły nie wchodzę. Trzecie, być może ćpa, lub ma jakąś, nie wiem, manie na twoim punkcie. Tak w sumie, to ty powinnaś to/jego rozszyfrować, po tylu latach znajomości, bo tutaj, tak jest ciężko coś, bo trzeba się domyślać. Jak to nie prowo i tak się z nim kumplujesz, to wymyśl jakieś spotkanie, to nie musi być propozycja randki np czy ci przy czymś tam pomoże, to może rozwieje twoje wątpliwości.

Gość gość
up