Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jołki_połki

a teraz na poważnie lesbijki i hermafrodyty temat

Polecane posty

Gość jołki_połki

przecież każdy normalny Polak i Polka o tym wie , że jesteście Polkami i Polakami i takimi się zwyczajnie urodziliście i nie musicie manifestować lub publicznie pokazywać żadnej tęczy , jak wiadomo spotykacie się w swoim środowisku i we własnych klubach na terenie dużych i średnich miast w Polsce , jak wiadomo każdego roku przychodzi na świat ok. 2-2,5 procent lesbijek i prawdopodobnie 0,1 procent to są hermafrodyty , jako lesbijki jesteście widoczne w wielu miejscach w dużych miastach i na pasażach idące , trzymające się za rękę, całujące się w miejscach publicznych w Warszawie, Krakowie, Gdańsku , Poznaniu itd. i nie kryjecie się publicznie ze swoimi uczuciami oraz emocjami, jak widać NIE jesteście napastowane, napiętnowane , nie słychać żadnych wulgaryzmów na Wasz temat, ludzie już się przyzwyczaili i wiedzą o co biega , że to nie jest WYBÓR ale tak chciała natura , czasem jeszcze jakaś tam EMERYTKA krzyknie , że to jest OBRAZA PANA BOGA , gdy całują się dwie kobiety albo na widok Michała Szpak jakaś starsza krzyknie, no , nie pojęte to jest wszystko aby chłop malował paznokcie lub inne szpony , co chcę powiedzieć , że wiele osób już zrozumiało , że tak natura chciała ale moim zdaniem Szanowne lesbijki i hermafrodyty , przed Wami jest teraz ogromne zadanie i namawiam do tego, weź jedna z drugą i kolego też hermafrodyto do łapska kałamarz i pióro, ołówek, długopis , cokolwiek , gdy idziesz Zosiu na spotkanie z Dorotką albo Hiacyntem lub innym Dyziem do klubu nocnego to opisz to w swoich wspomnieniach, że przybyli Ułani w kiltach, skirtach , dresach lub innych sukienkach, że Zosia z Dorotką ma romans , że Pati i Pola bawiły się razem a w końcu nad ranem pojechały do mieszkania Poli , namawiam do takich opowieści w stylu , jakie pisał Dołęga-Mostowicz do 1939 roku , gdy obserwował życie nie tylko warszawiaków , te jego utwory ukazywały się w prasie codziennej , a co Tobie szkodzi Kingo , Klaudio, gdy zupełnie anonimowo opiszesz wspomnienia , gdy całowałaś się z Pati ? Opiszesz i opis zostanie a przy okazji będzie trochę więcej delikatesów i opis ludzi i zachowań ludzi z Warszawy , Gdańska, Poznania, Łodzi, Katowic , tak powstawały zawsze wielkie dzieła, więc co Wam szkodzi lesbijki i hermafrodyty aby trochę Waszego pikantnego życia pokazać publicznie i być może trochę forsy zarobić na tym pisaniu ?

Gość hermafrodyta Dyziu
może masz ochotę na mojego cip/ko-ku/tasa, słodziaku? 👄

Gość jołki_połki
a teraz pozwól aby się wypowiedziały setki takich osób na ten temat i nie sądziłem, że będziesz teraz aż tak durny aby wyjechać z tym tematem ? nie wiem tego , czy cel był taki aby wyśmiać ten mój temat dotyczący setek osób żyjących w Polsce , które się zwyczajnie urodziły jako lesbijki albo hermafrodyty ? jeżeli nie rozumiesz jakiegoś tematu to zapytaj !