Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak uwolnic sie od negatywnych emocji??

Polecane posty

Gość gość

Jak to zrobic pytam powaznie? Juz nie mam sil juz nie chodzu nawet o to by sie odgrywac na osobach ktore mnie skrzywdzily ale by moc.odpuscic i isc dalej?? Tak jest od dwoch miesiecy od pewnego wydarzenia wstaje i czuje zlosc kazdego dnia rownie silna. To mnie z zera od srodka czasem dodaje motywacji a czasem powoduje u mnie totalna bezradnosc i frustracje. Jak uwolnic sie nie myslec o tych osobach jak pojdc dalej ? Zaufac komukolwiek? Nie mam juz sil by zmagac soe z tym chcialabtm wyciac to z.pamievi wyciac tych ludzi z mojego zycia by nie myslec poczuc sie wolna. Co zrobic?

Gość gośćSS
Też mam ten sam problem.

Gość gość
Ktos powiedzial mi ktos madry bym jakos konstruktywnie spozytkowala ta zlosc i tak chce to zrobic ale co jesli czesto w dzialaniu tez napotykam przeszkody. Zycie nie zawsze jest takie.jakbysmy chcieli nie ma sfery w moim zyciu nad.ktora mislabym pelna kontrole rozumiecie to..? Jesli kiedys uda mi sie osiagnac sukces to nie predko nie teraz musze jeszcze tak wiele naprawic. A teraz nie wiem jak.sie odciac od tych negatywnych mysli emocji, mysle sobie ze znikne na jakis czas bede tylko ja sama ze soba. Ja i ksiazki ja muzyka ja i moje.zainteresowania. tylko czy tak sie da.na dluzsza mete i czy pozbede sie tego w ten sposob.

Gość gość
Czasem mysle by wygarnac to wszystko tym.osobom. w sumie.to jedna glownie mam na mysli. Tylko co z tego jak.pewnie ta osoba bedzie mnie przekonywac o.swpich dobrych intencjach a ja wiem ze jest inaczej. To.samo zreszta bede mi wmawiac ze jestem przewrazliwiona po czym zachowaja sie.dokladnie tak samo lekcewazaco albo.chamsko. Poza.tym nie chce tych osob w.moim zyciu noe chce mi.sie.ich edukowacna temat tetovo.dobre.co.zle.chce tylko odciac sie i zapomniev. Tylko.nie wiem jak.kiedy tak bardxo wszystkich nirnawidzr.kiedy tak bardzo chcialabym zeby znikneli raz na zawsze!

Gość gość
Okej nie radzcie mi a pozniej zdziwieni jak w wiadomosciach kolejna ofiara bestialsko zamordowana!!

Gość gość
Serio co zrobic?

Gość gość
To co w sumie robisz. Czyli je przezyc. Nie ma negatywnych emocji tylko je tak zroznicowalismy. Jesli jestes zla na kogos,to twoj gniew cos ci mowi prawda. Jesli ktos cie skrzywdzil,to cierpisz z tego powodu. Czy to jest zle? Trzeba to dopuscic i przezyc,tak samo jak przezywasz radosc czy zadowolenia. Ale przezyc i odpuscic,nie nakrecac sie. Nie przezuwac w glowie,nie rozpamietywac. W ten sposob pozwalasz by powstala uraza i niekonczacy sie zal. Jesli ktos cie skrzywdzil wiecej na to nie pozwalaj,ale ani sie nie bron przed uczucimi,ani ich nie zatrzymuj. One przychodza i odchodza jesli na to pozwalasz