Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie do Pań i Panów o pozycje seksualne

Polecane posty

Gość gość

a mianowicie , Moi drodzy poleccie jakieś pozycje ( moga byc z opisem ) z waszego doświadczenia które daja możliwość facetowi zdominowania w łóżku kobiety, to znaczy ze ma sie nad nia władze i można kobietę mocno zer/znac gleboko i silnymi pchnieciami tak by czula ze facet to facet. z gory dziękuję za odpowiedzi

Gość gość
nie ma dla ciebie nadziei

Gość gość
:-) :-) Ha pytam tylko o pozycję: -)

Gość gość
ale nikt nikogo nie rżnie brutalnie żeby sprawic mu przyjemnośc tylko zeby sprawić przyjemność sobie. jeżeli tobie nie będzie to sprawiało przyjemności to i tak wyjdziesz na ciote dla swojej jepnietej umysłowo kochanki co chcesz jeszcze wiedzieć? jak batożyc niewolnika żeby był szczęsliwy, ze ma takiego władczego pana?

Gość gość
nie wiem. odsprzedaj ją jakims murzyom albo arabom za koncesje na wydobycie diamentów albo ropy. niektóre mają tak nasrane w baniach, że je to podnieca. chociaż w sumie to pewnie kazdy ma jakieś perwersyjne skłonności tyle, że nie pozwala na to zeby wpływały na jego zycie.

Gość gość
tzn wiekszośc na to nie pozwala ci którzy pozwalaja rujnują sobie i innym życie nie wiem rób tak żeby czuła że nie możesz sie jej oprzec.*****aj od tyłu rób z niz to na co masz ochote i tyle. czego sie spodziewasz? że ktoś ci instrukcje napisze? dużo zależy też od ciebie. jak jestreś chudy i masz małego fiuta to cięzko ci doradzić żebyś nia rzucał po dywanie i biczował kootasem po policzkach

Gość gość
kobitka klęczy na krawędzi łóżka, facet stoi i rżnie od tyłu. To że stoi na podłodze a nie np klęczy na łóżku daje zdecydowanie większą energię pchnięć. Ja czasem specjalnie wcześniej podkładam pod nogi łóżka klocki, żeby z szeroko rozstawionymi nogami tyłeczek miała na odpowiedniej wysokości, wtedy jest na maksa odsłónięta na mocne pchnięcia. Czasem próbuje się wykręcać, ale ja uzupełniam nawilżenie, przytrzymuję za biodra, albo jeszcze lepiej - uniemożliwiam wymigiawanie się przytrzymując kciukiem włożonym jej do tyłeczka. Piszczy, jęczy, próbuje uniknąć tego upokorzenia, ale nie ma zmiłuj, rżnięcie musi się dopełnić.

Gość gość
nie chodzi o to żeby komus sprawić bol przez co samemu sie czuje przyjemność tylko o pozycje do pikantnanego troszke ostrego seksu, oboje to lubimy kochamy sie i delikatnie spokojnie a czasem bierze nas na ostrzejszy seks :-) :-*

Gość gość
Ja znam i praktykuję taką jedną, która daje niesamowite doznania. Przechodzę do konkretu. Kobieta kładzie się plecami na łóżku jak do pozycji misjonarskiej. Rozchyla rzecz jasna nogi, pod pupę i biodra wkładasz jej jakiś ręcznik albo poduszkę. Ma to na celu podniesienie bioder. Kobieta w miarę sprawności i wygimnastykowania podnosi do góry nogi. Optymalnie jest z nogami na barkach partnera. Nie łudźmy się jest to trochę niewygodna pozycja i kobieta może czuć dyskomfort. Jeśli się zgodzi i zrobisz wszystko jak należy penetracja należy do najgłębszych. Potrzeba wyczucia i opanowania bo możesz kobiecie zrobić więcej krzywdy niż przyjemności. W tej pozycji łatwo o uderzanie penisem w macicę podczas penetracji. Jeśli kobieta jest podniecona wejście do pochwy jest tak rozpulchnione, że samo włożenie przyprawia o ciarki na plecach. Ja najbardziej lubię wejść głęboko, tak pozostać i tylko kręcić, ewentualnie dociskać biodrami. Moja kobieta to uwielbia. :)

Gość gość
:-) dziekuje napewno wykorzystamy, robimy tez tak ale z jedna noga na barku druga lezy swobodnie rozchylona :-)

Gość gość
dla mnie jenak najlepszą jest pozycja na jeźdźca.Widzę wtedy jak partnerka ,,nabija" się na penisa.Widzę ją,widzę jak bujają się jej piersi.Może nachylać się nade mną,calować mnie..mogę dotykać,pieścić jej piersi,podziwiać ją całą.mam wtedy bardzo silny oggazm a i ona klęcząc z ngami po obydwu stronach moich bioder, sama dyktuje swoje tempo i silę doznań:)

Gość gość
15:32 Z jedną nogą na barku też można. Kobiecie chyba tak wygodniej, a facet i tak ma doznania nie z tej ziemi. :)

Gość r****cz1974
Wydaje mi się ze najlepsza pozycje podał gość z na drugi dzień kobieta chodzi po ścianie bo ją c**a boli

Gość gość
widze macie ciekawe propozycje napewno skorzystamy

Gość gość
boże, co za p******e dewianty

Gość gość
Moja też najbardziej lubi od tyłu tak jak napisał 10:47. Tylko że tyłka nie pozwala sobie dotykać, co najwyżej udaje mi się ją tam lekko pomiziać najmniejszym palcem (na pewno nie kciukiem). I tak fajnie jęczy w trakcie "roz/je/biesz mnie!" :D

Gość gość
ciekawe jak mało ludziom trzeba do samorealizacji:D

Gość gość
to tylko pzycje do igraszek między dwojgiem ludzi akceptujących sie :-)

Gość gość
mówie o tej wylewnej "szczerosci" na forum:)

Gość gość
wystarczy, ze suczka jeknie w czasie kopulacji "rosjepiesz mnie" a kogucik juz czuje sie jak orzeł szybujacy w przestworzach:D

Gość naju na haju
polecam na butelkę 😴 możesz ją fin wziąć 😴 na filmie widziałam 😴 ja niestety tylko do gardła serwuje 😴

Gość gość
na butelke o tym nie słyszałem

Gość gość
16:09 Na jezdzca jest najlepsza. Jak moja ze mnie schodzi to zawsze powoli, bo prezerwatywa jest pełna aż chlupie

Gość gość
a mówiłem że na jeźdźca.I lubię jak wylewa zawartośc prezerwatywy na mój brzuch badając ile wystrzeliłem:P

Gość gość
haha :-) fajne pozycje

Gość gość
jesteście

Gość bella  86
Na pieska lubię, jak partner rozchyla mi nogi ustawia penisa na wysokości mojej c**eczki, łapie za szyję i dociska do dołu. Biodra zaś wysoko i wykonuje szybkie ruchy. Czasem nie mam rozchylonych nóg tylko między jego nogami się ustawiam, obie kombinacje lubię.

Gość gość
ooo właśnie tak na pieska, będę musiał tak spróbować z tym tyleczkiem maksymalnie u gory a glowa na doloe... i moje dlonie na jej karku włosach, najlepiej chyba bedzie na krawędzi łóżka w sensie partnerke przesunąć na krawędź żeby wypiela się maksymalnie do gory, a ja normalnie na podłodze komfortowo bym stal i ja dociskal do lozka i wiadomo członek głęboko w ci...:-)

Gość Ala_Ewa
Luuuuubie tak! Baaardzo!

Gość gość
ala ewa Ty może cos polecisz ze swojego repertuaru