Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Czepiający się facet

Polecane posty

Gość gość

Mam różne osoby w swoim otoczeniu, ale ostatnio mój facet czepia się dosłownie o wszystko: - o to, że źle wyrażam się do mojej mamy, bo przypomniałam jej, że mamy wspólne plany na wieczór (o czym była uprzedzona) i czy może już iść do domu. Ona jak przyznała sama zagadała się i zagapiła. Wg mojego nie powinnam mamie tego mówić i powinnam siedzieć ile chce - tym samym my spóźnilibyśmy się gdzie indziej. - o brak mikrofali i tostera, planuje kupić, ale mam ważniejsze wydatki, - o brak telefonu dotykowego, bo wszyscy wokoło mają nowoczesne, a ja starego Samsunga, - o nie jedzenie słodyczy, nie oglądanie telewizji, jedzenie dużych ilości owoców i warzyw, - braku kredytu na mieszkanie, skoro nie spłacam żadnego powinnam wziąć jakiś na remont albo zagraniczne wakacje, - dodam jeszcze, że nagle ma masę uwag do moich psów, a jeszcze 2 tygodnie temu były dla niego idealne, fakt ja jestem ich przewodnikiem, a psy trzymają go na duży dystans, nawet na spacer z nim nie pójdą. Czepianie się jest o sierść na kanapie, gdzie sam je puszczał wcześniej, o to, że psy cieszą się na widok smyczy czy gości (nie skaczą na nich). Wreszcie o to, że w święta spakowałam psy do auta i pojechałam najpierw do rodziny na śniadanie, potem do znajomych. Byłam zaproszona z psami, dla tych co mnie zapraszali to nie problem, dla mojego tak. On nie jechał, bo musiał być w pracy.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować