Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

najeżdżacie na ludzi ze wsi a nasi najlepsi sportowcy ze wsi są

Polecane posty

Gość gość

I się cieszcie jak Justyna Kowalczyk medale zdobywa? ?? Nie wstyd wam dumy czuć wtedy? Nie śmierdzą wam?

Gość gość
Ja nie najeżdżam, sama mam rodzinę na wsi, która żyje całkiem "miastowo". I nie analizuję, kto skąd pochodzi, jeśli chodzi o osoby publiczne. Zupełnie mi to zwisa. Ale szykuj się na falę hejtu w tym temacie. Zaraz się rzucą hrabianki i rozerwą Cię na strzępy. No i oczywiście przekonają Cię, że tak bronisz ludzi ze wsi, bo sama jesteś ze wsi zabitej dechami i pewnie myjesz się w misce raz w tygodniu na niedzielę. Hejt, czas, start ;)

Gość gość
Ja tam lubię i cenię ludzi ze wsi, mam dużą rodzinę na wsi i pełno znajomych. Super ludzie, a starsze pokolenie dużo bardziej tolerancyjne i rozsądne niż niejedni "państwo" miastowi :D Najgorsi są małomiasteczkowcy, hipokryci i Dulscy na całego.

Gość gość
Założyłam ten temat, bo ostatnio mocno rozwinął się tu wątek o tym jak to WSZYSCY ludzie ze wsi to fleje, brudasy, bez żadnego obycia. Jakoś jak ludzie ze wsi osiągają sukcesy to tym z miasta nie przeszkadza w świętowaniu ich pochodzenie

Gość gość
A tak tez wczoraj czytałam, na dodatek tam co niektórzy udowadniali, że na wsi się nic nie robi, że ludzie ze wsi nie wiedzą co to praca:))) jakoś dzisiaj cisz na ten temat