Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oszalałam na punkcie koziorożca.

Polecane posty

Gość gość

Facet spod tego znaku jest taki tajemniczy i zamknięty w sobie, że rozwikłanie zagadki jego osoby doprowadza mnie do szału. Dlaczego oni tacy są trudni do zdobycia? Uprzedzę tematy typu wierzysz w takie bzdury, nie robią na mnie wrażenia. Nie wierze w horoskopy, wróżki itp. ale w znakach zodiaku dużo się pokrywa.

Gość gość
nie znam żadnego koziorożca na szczęście :D

Gość gość
To prawda z tymi kozłami. I współczuję szczerze, to trudny orzech do zgryzienia, co prawda najbardziej kręci nas to co tajemnicze ale ile można? Ja odpusciłam, pierwsza do niego wystartowalam-nie brak mi odwagi, było wszystko na dobrej drodze i nagle zmiana, nie wiem o co chodzi i juz nie chce wiedzieć. Jestem kobietą, nie będę latać za facetem który być może sam nie wie czego chce.

Gość gość
Znałam dwóch koziorożców : zachowanie tego pierwszego mijało się z jego znakiem zodiaku tzn nie był aż tak tajemniczy,w ogóle taki ciepły życiowy facet a ten drugi nie do życia,taka mameja

Gość gość
Tak jest u mnie. Bywały dni kiedy już byłam pewna, że on coś czuje do mnie po czym obrot o 180 stopni. Moja kolezanka też po rozstaniu z koziorożcem wyzywa go od despoty, co tylko najgorszego moze to mówi. Wiecznie zdołowany, trzeba go pocieszac itp. Wiem że to ciężko typ ale mnie tak kręci że aż męczy. To nie jest typ damskiego boksera, nie bije i nie jest chamski ale cholera skryty, płochliwy.