Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ginekolog Iwona Skonieczna Makarewicz opinie

Polecane posty

Gość gość

Chciałam Was przestrzec przed tą p. ginekolog. Badanie jak i pobranie materiału BARDZO bolesne. Po badaniu zaczęłam krwawić, a jestem w ciąży (9 tc), o którą starłam się bardzo długo (2 lata). Wyciągnęła ze mnie rękę i pokazywała mi, jak krwawię! o.o Sprzęt przestarzały. Na wizytę przyjmuje jakaś bardzo niemiła pani z pretensjonalnym wyrazem twarzy i złośliwymi uwagami. Sama p. doktor oschła, wydawało mi się, że mnie nie słuchała, ponieważ kilka razy zadawała mi te same pytania, na które już odpowiadałam. Nie polecam.

Gość gość
Dla osób z Lublina polecam przychodnię Plus Medic - bardzo fachowa opieka lekarska, od pierwszej wizyty wiedziałam, że już tam zostanę, a co najlepsze mają rejestrację online, dzięki czemu jest niesamowita wygoda jeśli chodzi o zapisy

Gość gość
Ja też polecam Plus Medic - byłam ostatnio z polecenia i jestem bardzo zadowolona. Wszystko bardzo miło, badanie dokładne, jasna rozmowa nt. przypadłości z jaką przyszłam. Super , polecam

Gość gość
Nie wiem, nie znam ale mogę polecić przychodnię nową na Czubach - Plus medic - świetni specjaliści i bardzo fajne warunki przyjeć. Ogólnie to tak, mają zapisy online, nowy sprzet, nie trzeba jeździć z badaniami gdzieś dodatkowo. Bardzo fajna opcja.