Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

differin, normaclin i tetralysal

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam 16 lat i mam duzy problem z cerą. Byłam ostatnio u dermatologa, ktory przepisal mi na noc maść Differin, na dzień Normaclin i na dodatek dwa razy tabletki Tetralysal przez dwa tygodnie i jedną przez kolejne dwa. Zalecił mi także codzienne stosowanie Cetaphil MD i Cetaphil Emulsja. Czy ktoś stosowal te leki, jakie są wasze odczucia?

Gość gość
Miałam dość duży problem z trądzikiem ok 3 lat. Nie pomagał davercin, epiduo, zineryt, azycyna. W końcu gdy poszłam do innego dermatologa dostałam tetralysal+differin i po jakichs trzech tygodniach pomogło! wcześniej miałam straszne ropne wypryski i duże blizny po nich. Ale obecnie przyjmuję tetralysal+differin już 2 miesiące i naprawdę nic już nie wyskakuje, no może oprócz małych, ledwo widocznych krosteczek. Stan mojej cery zmienił się diametralnie! Pozostały jedynie blizny. następną wizytę mam za miesiąc, a dermatolog powiedział, ze teraz będziemy leczyć blizny :) jestem ogromnie zadowolona z uzyskanego efektu :) mam nadzieję, że po zaprzestaniu brania antybiotyku problem wróci, no ale oby nie :) Pozdrawiam i mam nadzieję, że tobie także pomoże ! :D