Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem leniem ponad lenie jestem krolowa leni

Polecane posty

Gość gość

tak po dzisiejszym dniu stwierdzam nabralam "roboty" wczoraj do domu i postanowilam pracowac z domu dzisiaj do teraz siedze w podomce , kuchnia lazienka syf jedynie pranie wstawilam , dzieciom zamowilam pizze na obiad a papiery NIE RUSZONE

Gość gość
i dobrze , a co porabiasz? ile lat mają dzieci?

Gość gość
jestem ksiegowa , dzieci mam w wieku 10 i 13 lat a teaz pierdze w krzeslo przy kompie , na faktury ktore przytargalam z pracy patrzec nie moge , dzieciaki najedzone poszly do kolegow no ja sie nie moge zabrac do niczego dzisiaj , takiego mam lenia

Gość gość
chyba pojde sie zdrzemnac ;)

Gość gość
ja dzisiaj tez mam lenia. Nic nie zrobiłam. Siedzę na macierzyńskim z 11 miesięcznym dzieciaczkiem :) Tyle co jeść mu daje i zmieniam pieluchy a tak leże na kanapie. Taki chyba dzień dzisiaj... :(

Gość gość
zrób sobie kawę i daj sobie 30 minut na jej wypicie, a potem do roboty!! Leniuchu ;)

Gość gość
tak jesteś leniem

Gość gość
ja od 11 miesięczniaka. Juz wypiłam 2 kawy, zamierzam jeszcze jedną łyknąć. Zaraz mąż wróci ze starszakiem ze żłobka i przygrzeję pierogi ze świąt ( mam w zamrażalce ) :) A potem chodu do dentysty i tyle co dzisiaj zrobię . Mam takiego dzisiaj lenia , ze nawet gazety nie chce mi się czytać. Chyba ciśnienie szaleje :(

Gość gość
Też jestem leniem, nie ugotowałam zupy mimo że moja 4-latka uwielbia zupy i codziennie by jadła, będzie tylko drugie danie, nie chciało mi się karmić 7-miesięczniaka łyżeczką więc podałam mu kaszkę przez butlę i przegapiłam alergologa najstarszej córki, bo nie chciało mi się zobaczyć do kalendarza. Ponadto ogoliłam nogi tylko 5 cm nad kostką, coby kłaki nie wystawały z rurek. Nie umyłam garów i nie poprasowałam prania, tylko zwinęłam byle jak i wrzuciłam na taką specjalną półkę, na która wrzucam zmięte pranie, ta szafka już się nie domyka więc przyłożyłam ją rowerkiem stacjonarnym, na którym miałam jeździć, żeby zgubić sadło. Pozdrawiam wszystkie leniwe :D

Gość gość
Dokladnie,dołączam sie do leniuszków,dzisiaj też mam dzień nicnierobienia. Tylko ze ide do pracy na 18ta i zaraz musze sie szykować.

Gość gość
e tam, przesadzasz

Gość gość
10/10 :)

Gość gość
zrobilam sobie herbatke anyzowa i uffff wstawilam zmywarke , wyciagnelam pranie z pralki i nastawilam drugie pranie oczywiscie to wyciagniete pranie bedzie lezalo w koszu mokre bo zepsula mi sie suszarka a rozwieszac nie.cier.pie ale pracy nie ruszam bo wiem jaki tam burdel jest w fakturach

Gość gość
no i caly dzien na sofie zlecial a dzieciom powiedzialam zeby trzymaly buzie na klodke jak przyjdzie tato to czesciej bedziemy mieli dzien lenia wywiesilam to cholerne pranie przetarlam umywalke , przyszedl maz i mowi - o jak czysciutko w lazience a odkurzalas dzisiaj ? a ja na to - och nie kochanie wiesz zawalona papierami bylam ;) CALY DZIEN NA NECIE ALBO NA SOFIE W SZLAFROKU DZISIAJ SIEDZIALAM

Gość gość
Haha ja też jestem księgową, robie papiery w domu, mam 20 miesięczną córkę. Czasami też nie moge patrzeć na te góry papierów ! ( chociaż teraz mam luzy, deklaracje wysyła sie do 25., więc teraz mam wolne) A dzis chyba jest taki dzień dziwny, na spacerze z córką praktycznie spałam, zrobiłam tylko zupę, bo drugiego dania mi się robić nie chciało. I tak dobrze, że nie robi się już ciemno o 15.00, bo wtedy miałam totalnego doła ! A średnio poprzątana chatkę mam zazwyczaj.Powiedzmy delikatnie, że nie jestem ,,maniaczką czystości'' :-D na dodatek córka co by nie robiła to zostawia za soba bałagan. Jakbym chciała mieć super czysto to bym musiała sprzątać caly boży dzień.

Gość gość
Niektóre tak sprzątają :)