Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy z seksem jest podobnie jak z paleniem papierosow?

Polecane posty

Gość gość

Ze jak juz sie sprobuje raz i drugi to pozniej ciezko wytrzymac bez? Mimo, ze wczesniej praktycznie nie odczuwa sie braku?

Gość gość
jak ktoś nie miał pociągu do seksu/nie czuje chemii i pociągu fizycznego do partnera to ot tak mu się nie zmieni nagle

Gość gość
tak jak papieros śmierdzi , a potem depresja i lęki

Gość gość
ciekawy temat

Gość gość
nie wiem bo nie palę

Gość gość
Pytam, bo mam obawy zwiazane z rozpoczeciem zycia seksualnego z tym zwiazane. Nie chce sie pozniej meczyc sie w razie zerwania. Jedno uzaleznienie to wystarczajaco duzo.

Gość gość
wczoraj Ja czuje pociag, ale wlasciwie lubie swoje zycie i bez seksu. Leki i depresja nie usmiechaja mi sie... A czuje, ze z utrata cnoty strace tez jakas beztroske, ze nie bede juz umiala byc sama jak wczesniej.

Gość gość
Osobiście chyba wolałabym bym być uzależniona od seksu niż od palenia papierosów ponieważ to drugie mocno by mnie struło. A że nie palę to nie mam tego problemu. A jaki problem z tym by wszystko robić z umiarem? Przecież nie trzeba przechodzić ze skrajności w skrajnośc przecież. Po drugie to jednak już pewnego rodzaju nałóg. Są wszelkiego rodzaju terapie uzależnień i współuzależnień - http://neurostyk.pl/ - więc sądze, że przypadek im więcej tym bardziej się chce i potem nie mozna przestać podpada pod rozpoczęcie jakieś terapii.

Gość gość
podobnie dopa śmierdzi i papieros tez śmierdzi