Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy

Polecane posty

Gość gość

Zacznę od tego, że miałam najlepszą przyjaciółke od 4 miesięcy. Przed nią miała inną ale zaczęła mn olewać i wogóle. Powiedzmy że pierwsza to Ania a drugq to Kasia. No więc Ania odradzała mi ponownej przyjaźni z Kasią. Obgadywała ją i klnęła na nią. Teraz ona sie z nią przyjaźni a ja zostałam w sumie sama. Ania i Kasia "bff 'ują "się z moim byłym a Kasia z nim chodzi chociaż wiem, że coś do niego czuje. Głupie teksty w moją strone to codzienność. Co ja mam teraz zrobić? Nie chcę tak żyć. Pomocy.

Gość gość
Kochana olej takie towarzystwo. Poszukaj nowych znajomych, jest tyle fajnych miejsc, gdzie można poznać ludzi. Nie ma nic złego w tym jak pójdziesz sama na fitness, basen, gdziekolwiek. A o Ani, Kasi i byłym zapomnij. Głowa do góry i udowodnij sobie samej, że możesz mieć znajomych, którzy cię szanują.

Gość gość
Dokładnie nie przejmuj sie ludźmi którzy na ciebie nie zasługują. Żyj własnym życiem. Ale pamiętaj nie mścij sie i nie płacz za nimi bo nie warto. Kochana bądź silna. Wierze w ciebie. Dasz radę. A oni niech żyje własnym życiem nie są potrzebni ci do szczęścia.