Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam problem z erekcją wytryskiem podczas stosunku

Polecane posty

Gość gość

Miałem kiedys problem z erekcją stosowałem przez pare lat różnych metod nawet byłem u lekarza i coś tam przepisał i nic nie dało a z moja kobietą było coraz to źle znajomy w tym roku zaproponwał abym kupił w internecie tabletki na potencje zytaks z tej strony http://www.zytaks.pl wszystko przyszło do domu pocztą nawet nigdzie nie musiałem jechać.Pełna prywatność! i dosłownie po zakupie tych tabletek moje życie sie zminiło o 100% moja żona jest dla mnie lepsza i chwali się swoim koleżankom. Jest teraz mocna erekcja, pewny wzwód i większy popęd seksualny.takze polecam bo wiem jaki moze to być problem dla mężczyzny i jak zachwiać jego ego i psychike. polecam poczuć się prawdziwym mężczyzna!

Gość gość
Mnie po zytaksie opadł totalnie i nie wstaje!

Gość gość
wcale nie widać, że to reklamowy spam. Nic a nic :classic_cool: jest jedna, niezawodna i niefarmakologiczna metdoda: nic tak nie wraca sił rurce jak języczek przy dziurce 🖐️

Gość gość
z******ta autoreklama

Gość gośćMagdalenna
Mój mąż natomiast wybrał IQman. Z tego co czytałam opinia na forach, jak wspólnie czytaliśmy o tego rodzaku środkach, to ma on bardzo pozytywne opinie

Gość gość
U mnie też od czasu jak bralem iqman to wszystko idelanie jeżeli chodzi o potencje, a wcześniej było już bardzo źle...

Gość gość
Ja stosowałem IQman mniej więcej rok temu, Brałem te tabletki 3 miesiące i uważam, patrząc z dzisiejszego punktu widzenia, ich zakup uważam, za najlepiej zainwestowane pieniądze. Od tamtego czasu nie mam najmniejszych problemów z erekcją, a żona, która zawsze lubiła seks, gdzie wiedziałem jaki ma w tym zakresie zdanie, nadal jest ze mną (o było już na krawędzi rozwodu).

Gość gość
Mój mąż natomiast wybrał IQman. Z tego co czytałam opinia na forach, jak wspólnie czytaliśmy o tego rodzaku środkach, to ma on bardzo pozytywne opinie

Gość gość
Ja akurat jestem bardzo zadowolony z efektu jaki dał mi iqman. Erekcja jak marzenie

Gość gość
Ja też stosowałem IQman i jestem jak najbardziej zadowolony, w końcu udało mi się pokonać niemoc...

Gość gość
Ja tez stosowałem iqman i jak dla mnie okaząło się to, że gokupiłem i brałem idealnym rozwiązaniem, erekcja znów jest pełna,