Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do dziewczyn, Czy chcecie mieć dzieci?

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie, ciekawi mnie czy łatwo znaleźć taką dziewczynę która także nie chce mieć dzieci?

Gość gość
Zobaczysz ze jak znajdziesz te jedyna to i tak w koncu bedziesz chcial miec dzieci .. kazdy tak mowi .. a gdy pojawi sie ta ksiezniczka to i sposob myslenia sie zmienia

Gość gość
Są nie tak dawno jakaś dziewczyna pisała że macierzyństwo to nie dla niej

Gość gość
Ja mimo swoich 21 lat bardzo pragnę mieć dziecko. I ten silny instynkt mam już ponad dwa lata. Jak widzę dzieci znajomych to wszystko inne przestaje mieć znaczenie. Potrzebuje też mężczyzny pragnącego założyć rodzinę bo teraz większość to imprezy alkohol i seks bez zobowiązań.

Gość gość
A ja nie chcę mieć dzieci.

Gość gość
"Zobaczysz ze jak znajdziesz te jedyna to i tak w koncu bedziesz chcial miec dzieci .. kazdy tak mowi .. a gdy pojawi sie ta ksiezniczka to i sposob myslenia sie zmienia" Nie każdy chce mieć dzieci. X Autorze, mam nadzieję, że w realu też mówisz o tym otwarcie. Ja zaliczam się do dziewczyn, które chcą mieć dzieci. Obecnie mam 24 lata, ale nie czuję się jeszcze gotowa. Planuję zostać mamą po 30 ;)

Gość gość
Ja to właśnie chyba nie chcę xD Ewentualnie 1 ale to grubo po 30. Dodam że choruję na zaburzenia schizoafektywne :P

Gość gość
Chcę ale nie ma z kim.

Gość gość
Ja chce mieć i nie jedno a dwoje.

Gość gość
Ja nie chce nigdy nie chciałam. W ogóle nie mam żadnego instynktu itp dla mnie dziecko by było jak pies czyli pracochłonne i żadnej z tego przyjemności. Mam 23 l, mam znajomą 35 l która myśli tak samo i nie ma dzieci.