Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

odmawiajcie koronke do miłosierdza Bozego przez nia wszystko wymodlicie co bedzi

Polecane posty

Gość gość
jezus nie posredniczy w modlitwie tylko w odkupieniu

Gość gość
Najpierw umowa o pracę (modlitwę) od Boga z własnoręcznym podpisem, wymiarem czasu pracy i terminem wynagrodzenia. Na czarno nie pracuję.

Gość gość
Jest również inna koronka do ran pana Jezusa którą można znaleźć w wyszukiwarce . Z koronką do ran Jezusa związane jest wiele obietnic Pana Jezusa za odmawianie jej , np. 7 obietnica mówi , że w czasie odmawiania tej koronki , Anioł stróż ( w sposób niewidzialny dla oczu ) przynosi osobiście komunie św. modlącemu się.

Gość gość
Modlitwa pewnie jest ważna, bo to w końcu rozmowa z Panem Bogiem. Ja jednak wolę rozmawiać po swojemu. Najważniejsze jest jak ludzie żyjecie i postępujecie, bo sama modlitwa to za mało. W moim była modlitwa, ale nie było ani miłości ani szacunku, także recytowanie modlitw, to puste słowa w moim odczuciu. Przykro mi, nie chcę urazić głęboko wierzących.

Gość gość
*w moim domu miało być

Gość gość
gość dziś Modlitwa to jest monolog. Każda rozmowa to jest dialog.

Gość gość
trzeba modlic sie z sercem a nie wargami w medjugorie muwi o tym maryja muwi takze by wierzyc w moc modllitwy postawcie boga na pierwszym miejscu