Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

żałosne są dziewczyny z portali randkowych, czatów, gg

Polecane posty

Gość gość

masakra a jakie naiwne

Gość gość
aha

Gość gość
a jakie oczekiwania mają wobec faceta hahaha z takim wymaganiami to zostaniecie starymi pannami

Gość gość
Walić ich wymagania :-D Najważniejsze, że można je łatwo wyrwać i zaliczyć ;-)

Gość gość
Dlaczego naiwne?

Gość gość
gość dziś Bo wierzą w każde słowo

Gość gość
Tzn? Wybierasz sobie kobietę i udajesz, ze ja komplementujesz? Czy udajesz kogos innego, niz jestes?

Gość gość
gość dziś nie o to chodzi, że jak facet np. kobiete olewał miesiąc, dwa to ona dalej myśli, że on ją kocha i tak dalej robiąc w bambuko

Gość gość
To juz desperacja:-o dla mnie. Jestem kobieta i sama zastanawiam sie , dlaczego niektóre kobiety myślą, ze facet je kocha po krótkiej znajomosci internetowej.

Gość gość
Możn******ajerować i tak we wszystko wierzą

Gość gość
gość dziś widzieli się z 3-4 razy w życiu a ona myśli on mnie kocha przecież! miał wiele rzeczy do załatwienia ale jeszcze ze mną się umówi :D A po jakieś chwili kobieta dzowniąć do faceta udaje że panne nie zna masakra

Gość gość
Nie każdą

Gość gość
Myślicie, że każda dziewczyna jest taka sama, a wcale tak nie jest.

Gość gość
tyle że takich jest wiekszość panienek

Gość gość
nigdy nie zdecydowałabym sie na szukanie faceta w internecie, może jakieś wyjątki się zdarzają ale wyjątki tylko potwierdzają regułę. Tam faceci nałogowo szukają jakis panien, nawet jak z jakąś się spotykają to dalej szukają i sie ogłaszają.Znam taki przypadek gdzie dziewczyna zaprosiła faceta na wesele w rodzinie i przedstawiła go rodzicom, babciom, ciociom jako przyszłego męża a ten dalej na różnych portalach randkowych wypisywał jaką kobiete chce poznać,masakra.

Gość łosita
Ponieważ? Nie rozumiem… Faceci szukają panienek w internecie? I dlatego dziewczyny też tam szukające są żałosne? To ja też widocznie jestem żałosna, według Was. Na szczęście Wasze zdanie nie jest dla mnie istotne i nie uważam się za żałosną kobietę. Może i faceci szukają łatwych panienek, ale to też zależy gdzie. Ja zdecydowanie taką nie jestem, raczej wręcz przeciwnie, ale jakoś na mydwoje udało mi się znaleźć faceta, który obecnie jest moim narzeczonym. Po prostu trzeba wiedzieć jak szukać, gdzie szukać, jak się zachowywać, to wtedy można spokojnie kogoś znaleźć. A jak ktoś żyje stereotypami, ogólnikami, to potem zakłada właśnie takie wątki...

Gość gość
Czat to zupełne marnowanie czasu dla facetów. Siedzią tam głownie faceci ktorzy nic w zyciu nie osiagneli albo tacy co uszkaja na darmowy seks (co tez jest zenujace bo ile taka moze kosztowac 100zł?). A o kobiecej mniejszosci tam siedzących jest tam kilka typów kobiet wiekszość to 1) samotne matki albo panie grubo po 40 2) filmy z nagraniami kobiet chyba chodzi o doladownia konta 3) mezatki ktorych maz nie chce sluchac i chca sie wygadac (chyba ze lubisz sluchac takiego bezproduktywnego gadania o niczym) 4) ładne dziewczyny majace chlopaka i sie nudzace bo tez chlopak nie chce sluchac ich glupot albo reklamujace jakies radia lub strony. Wiec jak lubisz kobiety ktorych nikt inny nie chce albo sluchac godzinami jakis bzdur bo mezowi/chlopakowi sie nie chce tych idiotyzmow sluchac to odnalazles swoje miejsce

Gość gość gosc
Zalosni sa Panowie z gg -komplementuja -anonimowo ,oczekuja od Kobiet po krotkiej rozmowie spotkania na tzw, kawe . Fotki nie mozna sie doczekac ,ale nie rozumie czegos ,kim sa i za za kogo sie maja ,ze -cyt.- wstawie swoja fotke ,jak Cie poznam , ale Faceci moga oceniac ,zaczepiac i proponowac niemoralne propozycje . Jak jestes na nie ,zmienia sie ich zachowanie -cyt . jestes jebnieta ,wariatka ,cnotka ,itp.Albo po kilku miesiacach sie odzywaja znowu anonimowo i cyt. nie pamietasz mnie?. rozmawialismy ze soba ,To debilizm . A te nagie fotki to juz sami siebie przechodza ,czym sie tu chwala ,to nie seks czat. Nie wsadzajcie Panowie do jednego worka wszystkich Pan . zAL MI Was.

Gość Atari

Przestańcie już z tym biadoleniem bo to co wy mówicie to jakaś tragedia. Zdarzają się różni ludzi na GG jak i na fb czy badoo oraz tinder. Równie dobrze możecie spotkać taka osobę na dyskotece czy w klubie. To nie komunikatory są złe tylko ludzie wykorzystują je do niecnych celów. Ja poznałem na prawdę fajne dziewczyny i utrzymuje z nimi kontakt już długo. A jeśli dziewczyny myślicie że tylko faceci to zboczeńcy to proszę bardzo. 

https://ibb.co/zsfyWvK

Takich perełek jest o wiele więcej to jest tylko przykład co ludzie wyprawiaja w necie. 

Gość Aga 😊

*****Ja poznałam 4lata temu mężczyznę na gg do dzisiaj utrzymujemy kontakt widujemy się swiata po za sobą nie widzimy😍 choć każde z nas ma swoje ciezkie doświadcza z życia w małżeństwie****