Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kompletne zdziczenie z dala od ludzi

Polecane posty

Gość gość

Odsunęłam się od ludzi w kłopotach, wstydzilam się ich, nikt też nie pytał dlaczego. Teraz moja nienawiść do ludzi jest chorobliwa i patologiczna, nikomu nie ufam. Jak myślicie czy jak wyjadę stad to poznam normalnych ludzi którzy nie zostawiają przyjaciół na pastwę losu? Nie chcę być samotna. Kisne

Gość gość
To się leczy przez farmakoterapię i psychoterapię.

Gość gość
mam jak ty, rowniez zdziczalam. ludzi lubie, ale siebie nie i wstydze sie siebie samej, o czym mam gadac, ze przesiedzialam w domu caly dzien? bez sensu.

Gość gość
Mysle ze mam podobnie, sa takie sytuacje w ktorych nie potrafie sobie poradzic i sie odnalezc czuje sie zagubiona i zamykam sie koniec. Ale ludzie nie sa temu winni. Powoduje to jednak u mnie niemaly dyskomfort, z tym ze uwazam ze nie nalezy sie nad tym zamartwiac-relax rob to co lubisz to ze tak jest to nie koniec swiata-zyjemy nadal ;) Mysle ze bedziesz miala kolezanki tylko musisz znalezc te bratnie dusze, i nie bedzie moze ich cala klasa, ale tez wystarczy malo, ale prawdziwe-a to sie zdarza. Bedzie dobrze, i pamietaj ze nie sama masz takie klopoty, na swiecie kazdy sie z czyms boryka i i przezywa jakies negatywne emocje w roznym czasie. Przyszlosc na pewno nie jest az taka straszna