Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam juz 23lata...niedlugo sie zestarzeje

Polecane posty

Gość gość

Jak patrze na kobiety 30 plus to malo ktora jest atrakcyjna...kobiety po 30 traca mlodzienca swiezosc sa pomarszczone...nie chce sie zestarzec...skonczylam dzis 23 lata,bardzo boje sie pierwszych zmarszczek macie podobnie?

Gość gość
Mam to samo. Myślę jednak że do 40 to spokojnie da się atrakcyjnie wyglądać, o ile nie wpieprza się jak świnia i nie pali papierosów.

Gość gość
A ile masz lat?

Gość gość
Jestem w podobnym wieku, 24 mam i na razie nie w głowie mi zamartwianie się zmarszczkami. Korzystam ze swojej urody, póki mogę :)

Gość gość
Ja 23lata koncze w grudniu ale juz sobie dodaje lat... Przesadnie dbam o siebie.Zaczelam kremu pod oczy uzywac,zdrowa dieta.Zbieram na licowki na zeby.Mlodosc to piekny dar ktory szybko przemija.

Gość gość
To dobrze, dbać trzeba o siebie w każdym wieku. Trudno ci będzie zaakceptować zmiany związane z upływem czasu :(

Gość rozi an
jesli masz sklonnosci do starzenia sie to faktycznie niedlugo mozesz wygladac staro o ile juz nie wygladasz. mam znajome w twoim wieku, ktore wygladaja starzej ode mnie a mam 31 lat. zazwyczaj ujmuja mi kilka lat, zdarzylo sie i 10:). mam tez kolezanke ktora obecnie ma 28, jest atrakcyjna kobieta ale wyglada na 35. gdy byla tuz po 20, wygladala na taka okolo 30. nie sadze aby kremy zdzialaly cuda, chociaz nie znam sie bo nie uzywam przeciwzmarszczkowych.

Gość gość
Te wszystkie kremy z wysokiej półki mają bardzo dobre składy z tym że one działają w głębszych warstwach skóry, do których nie dociera żaden krem. Więc lepiej składać na wstrzyknięcie np. kwasu hialuronowego niż kupować drogi krem z tym składnikiem, który goowno da.

Gość rozi an
ale cera 20-30 a nawet po 30 nie wymaga jeszcze wstrzykiwania. poza tym nie kazdy moze sobie na to pozwolic. lepiej zainwestowac w jakies suplementy od wewnatrz.

Gość gość
Nie jeść śmieciowego jedzenia, nie pić gazowanych napojów, alkohol bardzo rzadko i w małych ilościach, absolutnie nie palić. Leki też wpływają na szybsze starzenie. Autorko, jesteś w najlepszym wieku, korzystaj, a nie martw się na zapas :)

Gość gość
Co za idiotka. I tak sie zestarzejesz. Nikt jeszcze nie byl wiecznie mlody, zadna kasa nie pomoze!!!

Gość Lampiarka
szok 23 lata TO już się czas do grobu kłaść. Ledwo zaczęłaś dorosłe życie i już płaczesz że się zestarzejesz? Albo go nie zaczęłaś jeśli twoimi jedynymi problemami jest to że kończysz 23 lata to zazdroszczę pewnie studentka za hajs mamy baluj i żal się robi że za pół roku czy rok trzeba będzie do roboty iść. Niestety wiek nastoletni szybko mija ale to nie znaczy że coś się kończy. Kobieta jeśli o siebie dba zna swoją wartość to spokojnie do 50 tki ma adoratorów. Powiem ci że młodzi faceci a widzę to po moich podopiecznych marzą o romansach z kobietami w wieku swoich matek. Ale o czym my mówimy ty masz 23 lata, całe życie przed tobą. Starzeć się zaczniesz za 10 lat.

Gość gość
P*****lnięte...ale to wina mediów, internetu, facebooka. Ludzie mają naj****e w głowie, na świecie panuje jakiś kult bycia pięknym młodym i fit. A potem 23 letnia dziewczyna pisze że już się starzeje. Nie wiem w która stronę zmierza ten świat, ale żeby za 10 lat nie było tak że 19 latki będą pisały że już powoli się starzeją. Kurwa mać co ten świat robi w mózgach tych ludzi

Gość gość
ja mam 21 lat i mam zmarszczki wszystko przez ten zjebany zarost co mi zjebał całą cerę a kosmetyki różnej maści, peelingi, maseczki nie pomagają

Gość Lampiarka
Mam sąsiadkę, osobiście moja idolka, ma 43 lata, bawi się życiem. Nie wybrała życia, takiego jak 99 proc matek polek. Studia a potem dziecko jedno drugie, praca od świtu do nocy, obiadki u mamusi. Powiedziała sobie na początku swojego życia dorosłego będę żyła z całej petardy. I tak żyje to jest dla mnie wzór jak zatrzymać młodość. Jest bardzo atrakcyjna, ale też inwestuje w siebie basen, masaże, diety, ciuchy. Zmienia facetów jak rękawiczki, jeździ po świecie w ciągu 5 ostatnich lat był z 5 różnymi facetami na Kubie, Egipcie, Grecji, Hiszpanii i Turcji. Ma piękne mieszkanie, i piękne auto. A do tego pomaga w jakieś fundacji, chodzi na rekolekcje do klasztoru.Zrobiła doktorat z ekonomi. Pracuje jako księgowa. Korzysta z życia tyle ile się da. Osiągneła w nim coś ciągle się świetnie bawi, kocha seks, jednocześnie jest mocno wierząca i dobrze zarabiająca. Da się? da się dla niej życie jest takie samo gdy miała 22 lata. A uwierz mi ma wielu facetów dużo młodszych od siebie

Gość gość
Pokolenie wychowane na photoshopach, powiększanych d****h, cyckach i napompowanych ustach.A potem się dziwią, że inni tak nie wyglądają. Idźcie się puknąć w łeb, a nie szukać zmarszczek.

Gość gość
"P*****lnięte...ale to wina mediów, internetu, facebooka. Ludzie mają naj****e w głowie, na świecie panuje jakiś kult bycia pięknym młodym i fit. " Pier/dolnąć to ty się możesz w głowę no naprzykład teraz o blat biurka. :D

Więc k***a nie płacz że masz 23 lata tylko ciesz się że masz 23 lata Baw się conajmniej do 50 tki. Potem już co byś nie robiła to faktycznie będzie ciężko z atrakcyjnością.

Gość gość
"Lampiarka dziś Więc k***a nie płacz że masz 23 lata tylko ciesz się że masz 23 lata Baw się conajmniej do 50 tki. Potem już co byś nie robiła to faktycznie będzie ciężko z atrakcyjnością." x popieram, czasu i tak się nie zatrzyma, każdego z nas posoonie :)

Gość gość
Znam sposob jak zatrzymac mlodosc na dluzej, bo na zawsze sie nie da. Nie wychodzic za maz I nie dac sie zakup w kajdany facetowi.....no I dzieci.....na co komu dzieci, tylko wysysaja zycie!!!

Gość gość
gość dziś Wydaje się im, że życie jest łatwe i przyjemne. Jedynym problemem autorki było nabicie lajków na fb, albo randki z facetami no to martwi się że 23 lata to już za chwile skonczy sie wolnosc a zacznie praca i dorosłe życie. Młodzi ludzie mają nabitą głowę że wszyscy są piękni, itp. A rzeczywistość jest jaka jest proponuje zaczac jezdzić komunikacją miejska i zobaczysz jak wyglądają ludzie

Gość onlydreams
a ja mam 27, czuje sie i wygladam bardzo mlodo. Pierdziele starzenie sie, stara bede po 70 :D

Gość gość
to przez seks tak się starzejemy im więcej tym gorzej dla cery

gość dziś Dokładnie, tak jak moja sąsiadka która autentycznie jest moim idolem. Laska ma 43 lata i nie przejmuje się życiem, powiedziała sobie nie będe żyła jak 99 proc Polek. I jest pania życia, naprawde świetnie wygląda pewnie za pare lat i ją dopadnie ząb czasu. ale co przeżyła to jej.

Gość gość
a ja mam dziecko, studia zaoczne i prace w tym roku kończę 26 lat i nie mam czasu na myślenie czy się starzeje czy nie

Gość gość
Młodzi ludzie mają nabitą głowę że wszyscy są piękni, itp. A rzeczywistość jest jaka jest proponuje zaczac jezdzić komunikacją miejska i zobaczysz jak wyglądają ludzie x Otóż to. Wyretuszowane zdjęcia nie oddają rzeczywistości. Niby każdy o tym wie, a jednak podświaomie chciałby tak wyglądać.

Gość gość
gość dziś a ja mam dziecko, studia zaoczne i prace w tym roku kończę 26 lat i nie mam czasu na myślenie czy się starzeje czy nie x no i świetnie, wiesz co w życiu ważne :) po co tracić czas i energię na martwienie się jakimiś głupotami :) autorko, ciesz się młodością, osoby w wieku 50+ mają cię za dziecko, więc to chyba o czymś świadczy :)

ehem.. dodam tylko, ze bylam w pl ostatnio i napisze tylko jedno : ludzie starzeja sie na wlasne zyczenie.. ladnych dziewczyn to juz w ogole nie widzialam, wszystko to takie wytapetowane, wlosy jakos dziwnie upiete, ciuchy tez nie te.. a pozniej taka ja( normalna, bez makijazu - tzn delikatny makijaz przewaznie mam ) wchodze do sklepu po 4 piwa i mi babka piw nie sprzedala bo dowodu nie mialam ( autentyk - choc i tak nie uwiezycie :) ) A ja tak : dziecko z mezem i bratem na zewnatrz, ja czerwona jak burak, fajnie se musiala babka pomyslec :D