Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odpuścić czy z nią walczyć?

Polecane posty

Gość gość

Otóż jestem w 28 tygodniu ciąży. W maju biore ślub z narzeczonym. Jesteśmy razem od ponad 4 lat. Jego przyjaciółeczka,za którą od samego początku nie przepadałam(w sumie to delikatnie powiedziane) ale starałam sie olewać i z przymusu być miła bo wg mnie jej nie można lubić nie da sie(ja nie potrafie i nie widze w niej nic fajnego),próbowała nam zniszczyć związek. Oczywiście tylko ja tak to widze bo mój facet twierdzi że ona niczego takiego nie robiła. Nie raz widziałam jak do niego pisze jakieś głupoty o mnie..ale oczywiście "ona nic złego nie napisała,Ty to źle odebrałaś". Olewałam to przez dłuższy czas. Dziś dowiedziałam sie że powiedziała do koleżanki " no ja nie wiem że ten ich pożal sie boże związek jeszcze trwa..to ja miałam z nim być,ona do niego nie pasuje.co on w niej widzi?" . no szlag mnie trafia ! Już nie wiem co mam z tym zrobić. Olać ? Zemścić sie ?

Gość gość
Ja nie odpuściłabym, ale z nią osobiście walki nie podejmowałabym. Skoro to są informacje od osób trzecich to nie baw się w plotki i nie mieszaj innych, którzy Ci to przekazali. Jesteś w ciąży, zajmij się sobą, weźcie ślub i żyjcie szczęśliwie. Powiedz narzeczonemu o takiej sytuacji, niech zerwie kontakt z "przyjaciółką".

Gość gość
Już dawno prosiłam o to by zerwał z nią kontakt. On oczywiście uważa że nie ma powodu do tego. A każda rozmowa "o niej" kończyła sie kłótnią...miałam troche spokoju a ta znowu zaczyna ech... Autorka

Gość gość
masz urojenia