Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oczy Frania

Polecane posty

Gość gość

pomóżcie siepomaga.pl / ciemnosc sms 72365 treść S3029 Drogie mamy pokażcie że macie troszkę serca i empatii w sobie, że wasza obecność na kafe nie jest jedynie sączeniem jadu...mały Franeczek z Gostynina k/ Płocka walczy dzielnie z siatkówczakiem obuocznym :,-( zostało nie wiele czasu i bardzo duża suma do uzbierania na wyjazd do USA gdzie lekarze dają chłopcu szanse na wyleczenie i uratowanie oczek...opis w linku ... 2 zł to malutko ale jeśli powtórzy się wiele razy może sprawić że niespełna roczny chłopczyk będzie mógł poznawać swiat jak wasze pociechy. Prosze was o pomoc w imieniu Frania i jego rodziców...wysyłajcie smsy udostępniajcie dalej link ba waszych fejsach trzeba pomoc pomyślcie że to mogłoby spotkać nie daj Boże wasze pociechy pokażcie że macie moc...do dzieła ... prosze bez chamstwa tylko

Gość gość
słyszałam o chłopczyku chyba niedługo będzie w sprawie dla reportera...dzięki już wysyłam sms też mam dziecko chyba bym umarla gdyby moją córeczkę to spotkalo aż mi sie plakac chce :,(

Gość gość
o matko... taki słodziaczek aż serce się kraje...smsa już wysłałam link już skopiowałam na fejsa tylko bez spacji:) ...sporo do uzbierania jest jeszcze ale mamy na kafe może czasem są nie przyjemne ale na pewno nie są obojętne na pewno pomogą :-)

Gość gość
przykro czytac o takiej chorobie u tak malego dziecka tez mam synka w jego wieku ...teraz i ja bede patrzec bardzo gleboko w oczki. sms wyslany link skopiowany i trzymam kciuki

Gość gość
zrobione ... 3mam kciuki

Gość gość
znalazlam na fejsie ŚWIATEŁKO DLA FRANIA ...to straszne i w takiej syt pytam gdzie jes BÓG co ta dziecina zawiniła że tak los go doświadcza udostepnilam i wyslalam sms mam nadzieję że uratują chociaż jedno oczko...

Gość gość
bidulek :( wsparłam...aż trudno uwierzyć że takie maleństwo musi już walczyć z taką chorobà...świat jest niesprawiedliwy...los jest niesprawiedliwy

Gość gość
ode mnie też ma wsparcie ...teraz nie bede juz spac tylko myslec o chłopczyku ... bardzo dzielny aniolek oby się udalo

Gość gość
nie wyobrazam sobie co czuja rodzice to heroiczna walka z czasem i to malenstwo nie swiadome choroby ...straszne...ma moje wsparcie

Gość gość
jest tez Lenka na kafe z ta choroba ...boze skad to sie wzielo ile maluszkow to ma coraz czesciej sie slyszy o tym ustrojstwie...ja wspieram oboje

Gość gość
ja pie... teraz wsciec sie chca a co mnie obchodzi czyjs dzieciak...wazne by moje bylo zdrowe reszta mnie nie obchodzi ... od czego jest nfz niech sfinansuje wyjazd a nie ja ze swojej kieszeni bede na czyjes dziecko wykladac kase...

Gość gość
gość z 22;09mam nadzieje ze twoje dziecko bedzie zdrowe bo po tym co napisalas pokazalas ze nie masz za grosz sumienienia i pamietaj ze zycie rozne scenariusze pisze i zebys ty kiedys nie prosila o pomoc innych jak cos sie wydazy a takim ludzia jak ty zycie kocha platac figle...karma wraca pamietaj

Gość gość
wlasnie coraz czesciej o tym sie slyszy... kurcze straszne to jest... teraz i ja bede czujna a gosc z 22:09 coż mam nadzieje ze los nie twoje dziecko ale CIEBIE doswiadczy tak że zapamietasz to do konca zycia...wspolczuje twojemu dziecku ze ma taka matke

Gość gość
i juz sie jakas mątwa wyrwala... zebys ty kiedys nie musiala prosic o pomoc innych i szczerze ci tego zycze i zycze ci tez abys trafila na samych takich ludzi jak ty teraz ktorzy powiedza i napisza ci dokladnie to samo... chlopczyk ma moje wsparcie

Gość gość
udistepnione i wyslane

Gość gość
skąd sie bierze ten siatkowczak co to za ustrojstwo jest ?? jak czytalam opis to zaczelo sie od zeza i moja coreczka tez tak ma tylko ucieka jej jedno oczko do srodka i to od nie dawna pediatra mowila ze male dzieci tak mają, drugie jest normalne...przejzalam zdjecia nie ma tego tzw kociego oka ale chyba pojde do okulisty to sprawdzic dla wlasnego spokoju wyslalam smsa i udostepnilam na fejsie i kilku innych forach mam nadzieje ze sie uda

Gość gość
tych chorob u dzieci jest coraz wiecej :-( tez bede patrzec w oczy mojego dziecka a jutro wyciagam album i przegladam zdjecia wszystkie u mnie maly ma zeza odkad skonczyl 3 m-ce mi tez lekarka powiedziala ze to norma ...teraz ma rok i 5 m-cy i mamy udac sie do okulisty...po tym co przeczytalam jestem pelna obaw. wyslane i udostepnione

Gość gość
jestem w 34 tc...czytam i zaczynsm sie bac...czy lekarz moze na usg zobaczyc ze cos sie dzieje??? wyslalam smsa az sie rozplakalam jak zobaczylam tego maluszka ... bardzo mocno trzymam kciuki aby zebrali te pieniazki i uratowali mu oczka....

Gość gość
gosc 22:35- ja bym jak najszybciej sprawdzila to

Gość gość
i ja sie dołączam do pomocy :)

Gość gość
dziwne ze jeszcze zadna nawiedzona karmiaca piersia nie napisala ze kp go uzdrowi... wsparlam i przekazalam dalej DOBRO WRACA :)

Gość gość
mieszkam w gostyninie. maluszek to cudowny chlopiec znam te rodzine...jego rodzice wspaniali, sympatyczni i serdeczni ludzie pomagam jak moge...odkad trwa zbiorka bo oprocz siepomaga i tv można licytiwac na fb wplacac na konto i przekazac 1% co mam wiecej pieniazkow wplacam na konto i wysylsm smsy ogolnie juz pona 1000 zl wplacilam dla frania i nie spoczne...ja nie zbiednieje...

Gość gość
biedactwo...ja tez sie przyłaczam nie moge patrzec na te oczka ...sliczne i tak bardzo chore oczka

Gość gość
tez wyslalam sms