Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ona jest dziewica

Polecane posty

Gość gość

dzis mi powiedziała , poznałem ja w internecie w tym roku konczy 35 lat i nigdy nie miała chłopaka tak na powaznie .... jest miłą fajną kobietką ale nie wiem sam co mam zrobić ?

Gość gość
jak chcesz poru/chac to raczej zle trafiles

Gość gość
jak tylko seksu chcesz z nia to zły traf a jak chcesz powazny zwiazek moze slub dzieci to bierz ją

Gość gość
pytanie jeśli obchodzi cie stały związek to bierz, jeżeli obchodzi cie tylko seks tez możesz wziaz, ale tylko do samego seksu to zrobisz z niej dziwkę jak się da. To zależy od ciebie czy chcesz żonę czy kochankę, koleżankę? pociąga cie jako zona, czy kochanka ,chcesz żeby dla ciebie kim była?

Gość gość
nie mam zamiaru się żenić, żadnych takich , dzieci , związków itp. ale żeby ją w*****ać muszę tak to prowadzić by myślała , że się chce z nią ożenić...

Gość gość
pewnie całe życie unikała tępej patologii myślącej ch*jem zamiast mózgiem

Gość gość
wiem ze to twoja sprawa, a dlaczego z nią nie chcesz rodziny, dzieci, boisz odpowiedzialności? czy jest tak mocno pociągająca żebyś ja ****ał dniami i nocami a jak wygląda ładna ,coś do niej czujesz? bo jak brzydka to ci nie stanie, u was to jest inaczej nie musicie coś czuć do kobiety ,żeby pójść do łózka, wiec jeśli ja nie rozkochasz w sobie to na łózko tez nie będziesz mógł liczyć. odpisz jak to przeanalizujesz co napisałam.

Gość gość
jak cos do niej czujesz to stały związek, jak pociąga cie tylko fizycznie to seks ,musisz wiedzieć czy coś do niej czujesz czy ci się podoba i chcesz ja przelecieć, rozważ to. Na żonę raczej bierze się kobietę zaradna i ładną która ma duzo dobrych cech, a jeśli jest pusta i nic sobą nie reprezentuje to kochanka ale tak jak napisałam jak brzydka to ci nie stanie musi cie podniecać, musisz ja rozkochać żeby było łózko i bara bara.