Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brakujemigo

Mój chłopak unika sesku

Polecane posty

Gość brakujemigo

Hej, z moim chłopakiem jestem już 2 lata i jak do tej pory było nam ze sobą dobrze, kochaliśmy się bardzo często, spędzaliśmy razem czas, wyjeżdżaliśmy na wspólne wakacje, ale ostatnio z moim D. dzieje się coś dziwnego. Nigdy nie wstydziliśmy się siebie, wiec często chodziliśmy po domu nago (mieszkamy razem od 1,5 roku), a teraz mój chłopak unika mojego wzroku, nie dopuszcza do tego bym zobaczyła chodź kawałek jego ciała (jest bardzo zadbanym mężczyzną), a o seksie nie ma już całkiem mowy. Nie kochaliśmy się od 4 msc. (!). Nie wiem co się dzieję, zawsze to on ciągnął mnie do łóżka, a teraz nic. Zawsze spał wtulony we mnie, a teraz kiedy idziemy spać D. tylko cmoka mnie w policzek (od niechcenia) i odwraca się plecami. Błagam pomóżcie!

Gość gość
ma inną

Gość brakujemigo
Brałam pod uwagę taką możliwość, ale sprawdziłam telefon, komputer, rzeczy prywatne, ale tam kompletnie nic nie znalazłam, a poza tym D. i ja mamy plany, chcemy mieć dziecko, planujemy ślub w sierpniu.

Gość gość
złapał syfa i sie leczy wiec nie rozbiera sie bys nie widziała bo co powie nic nie znalazłaś bbo moze t jednorazowy skok

Gość brakujemigo
Gdyby złapał jakiegoś syfa, to ok unikałby seksu, ale on nie pokazuje mi nawet swojej klatki piersiowej, nóg, ramion! :( Nie chce się przytulać, całować, cały czas mnie odpycha.

Gość gość
dość cię ma r*******a szmato. myślisz, że jak koleś kumaty to zostawi "dowody zdrady" żeby taka jak ty s******lona ameba je znalazła? hahaha komputer, telefon.... proszę cię łachu

a nie przyszło Ci do głowy że on tego bachora nie chce tylko nie wie jak ma Ci o tym powiedzieć??