Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tabletki antykoncepcyjne zwiekszają szanse zachorowania na raka aż o 300%

Polecane posty

Gość gość

niestety

Gość gość
Jak kobieta chce seksu to musi brać tabletki

Gość gość
Idz sie lwcz u psychiatry. Albo zapoznaj z podstawami analizy statystycznej.

Gość gość
Nie chcesz przyjąć tych szokujących informacji ? tak mówi naukowcy co sprawdzili kobiety które brały tabletki długotrwale

Gość gość
jacy naukowcy, z jakiego instytutu? jak długo trwały badania, na jak wielkiej próbie kobiet, z jekiej grupy wiekowej, rasowej , materialnej , pochodziły te osoby? No nie powiesz... bo sa nie wiesz i tylko bzdury powielasz. No to ja ci powiem, że uprawianie seksu BEZ PREZERWATYWY grozi nie tylko zarażeniem się HIV, ale również - opryszczką, rakiem szyjki macicy, grzybica, chlamydioza , kiłą i inymi " przyjemnostkami"na to są dowody. Polecam się zapoznać z tym:http://www.medical-diagnosis.co.uk/pl/static/sexually_transmitted_diseases_pl.aspx'' i niezażywać tabletek, skoro nie chceszlub nie musisz, ale UZYWAĆ zawsze prezerwatywy.

Gość gość84_prawdziwy
Zawsze można się zdać na szczęście, może tym razem się uda :P Albo nauczyć się pić częściej szklankę zimnej wody...

Gość gość
No to ja ci powiem, że uprawianie seksu BEZ PREZERWATYWY grozi nie tylko zarażeniem się HIV, ale również - opryszczką, rakiem szyjki macicy, grzybica, chlamydioza , kiłą i inymi " przyjemnostkami"na to są dowody x Nie wiedziałem, że kobiety tak wiele syfów roznoszą i zarażają mężczyzn.Dobrze, że ja nigdy seksu nie uprawiałem :)