Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Placenie na randce.

Polecane posty

Gość gość

Nie chodze czesto na randki, ale na 2 ktorych bylam. 1. randka z panem X: Ubrany bardzo ladnie, mielismy tylko spacerowac, ale ze bylo zimno, zapytalam czy moze nie lepiej jak wejdziemy sie napic kawy do cieplego miejsca. Kiedy przyszlo do placenia, nie tylko ja zaplacilam za siebie, ale poczesci i za jego(!) polozylam 10 zl na ladzie, i brakowalo jeszcze 2 zl za jego herbate i on zdziwiony, ze jeszcze musial doplacic! myslalam, ze padne 2. randka z panem Z: ubrane markowe rzeczy, chociaz jest studentem, rachunek, On: ,,to co, po polowie´´? Dodam, ze widocznie mu sie podobam, bo ciagle dazy do spotkan ze mna, ale niesmak, ze nigdy nawet z grzecznosci nie zaproponuje by zaplacic pozostaje. Czy tylko ja jestem pechowcem, czy to norma w dzisiejszych czasach i gentelmani wymarli?

Gość DUMNA FEMINISTKA
Lewica wywalczyła równouprawnienie. Powinnaś się cieszyć!

Gość gość
no, ale zebym jeszcze za faceta miala doplacac na randce? dla mnie poprostu zal...

Gość gość
A widzial ktos gdzies to rownouprawnienie, czy jest jak yeti.....wszyscy mowia ze jest, ale nikt nie widzial.......aaaaa pewnie na porodowce widzieliscie Placi ten kto zaprasza. Dla mnie to proste. Z takimi frajerami jak te twoje dwa przypadki, to w zyciu bym sie nawet nie obejrzala wiecej.

Niektórym osobom w dzisiejszych czasach brakuje umiejętności przewidywania, kreatywności i... dobrych manier.

Gość gość
brak manier, rodzice nie wychowali, że z grzeczności facet płaci na pierwszej randce

Gość gość
Płacę za kobiety, zawsze. Sprawia mi to przyjemność. Wiem, że niektóre tylko patrzą żeby się nażreć i nachlać za darmo. To też mi sprawia przyjemność, że takie z nich naciągaczki. I ta ich mina bezcenna, udają, że jesteśmy przyjaciółmi. A ja dobrze widzę, że mają mnie gdzieś, ale chcą się nażreć. Potem nagle urywam z takim pieczeniarzem kontakt. Niech myśli dlaczego. Niech się zastanawia czy się kapnąłem, że fałszywa z niej szmaciara. Owszem, kapnąłem się. Ostatnio koleżanka takiej naciągaczki powiedziała mi, że owa naciągaczka żałuje, że między nami kontakt się urwał, że nie rozumie dlaczego, że może chciałbym odnowić znajomość Nic nie odpowiedziałem. Niech szuka frajerów gdzie indziej :) Także chętnie płacę za wszystko i jestem miły, ale jeśli widzę, że laska chce się nażreć, nachlać, żebym podwiózł ją gdzieś furą, to wszystko to robię z wielką chęcią i cudownymi manierami, a potem... urywam kontakt i niech s*******a szmata j****a. Właśnie tak zrobiłem teraz jednej. Pisze teraz mi smsy. Niech idzie żreć obiady gdzie indziej pieczeniara :) Wy naprawdę myślicie, że faceci są tacy durni? Toż my potem sobie opowiadamy jakie z was naciągaczki. Każdy potem wie o tym.

Gość gość
Jedna herbata to chyba nie naciąganie. Bez przesady. Pokolenie rurko pedziów, skąd mają mieć maniery? Od ojca z łbem w komunie osadzonym? Prawdziwi mężczyźnie istnieli do wojny. Sad but true

Gość nowa epoka rolnicza
Suki mają więcej do zyskania i to one powinny płacić. Facet co płaci to frajer i debil.

Gość nowoczesny enriqe
Równouprawnienie znaczy że baba ma płacić, a jak nie to niech weźmie kota na herbate. Po co mi baba co nawet na herbate ją nie stać zapłacić za faceta??? Gołodoopy siedzieć w domu.

Gość gość
Amen !!

Gość gość
gość wczoraj A widzial ktos gdzies to rownouprawnienie, czy jest jak yeti.....wszyscy mowia ze jest, ale nikt nie widzial.......aaaaa pewnie na porodowce widzieliscie Placi ten kto zaprasza. Dla mnie to proste. Z takimi frajerami jak te twoje dwa przypadki, to w zyciu bym sie nawet nie obejrzala wiecej. inaccessible89 wczoraj Niektórym osobom w dzisiejszych czasach brakuje umiejętności przewidywania, kreatywności i... dobrych manier. X X Podpisuj się się po tymi wpisami rękami i nogami. X X nowoczesny enriqe dziś Równouprawnienie znaczy że baba ma płacić, a jak nie to niech weźmie kota na herbate. Po co mi baba co nawet na herbate ją nie stać zapłacić za faceta??? Gołodoopy siedzieć w domu X X te, enrique od siedmiu boleści, przeczytaj powyżej (inaccessible89) bo piertolisz nie na temat.

Gość fakty autentyczne
te kúrwy tylko pasożytują, gdzie ich maniery? Dlaczego facet ma być oskubywany i robiony w hooja gdy tak naprawde to na końcu wychodzi na debila i dziecioroba? Bo baba zaciąży, potem wychowuje dzieci a facet ma cały burdel utrzymać, i potem stresy, wyjazdy za granice bo księżniczki wymagania ciągle rosną a kasy nie przybywa wystarczająco szybko, więc co z tego ma facet? Jaki zysk? Tylko babe i bachory jak kule u nogi, i potem praca po 12 godzin 7 dni w tygodniu albo na wyjazdach aby na wszystko wyrobić? Faceci są debilami, proszą się sami o swoje niewolnictwo i jeszcze za randki dobrowolnie płacą, to dopiero tępaki zaprogramowane przez media. To baba powinna się prosić aby ją jakiś wziął i bachora zrobił, bo facet na tych układach wychodzi zawsze jak zabłodzki na mydle.

Gość gość
fakty autentyczne, Nie piertol . Baba nikogo na bachora "nie bierze". Nie słyszałam żeby kobieta przystawiła facetowi pistolet do głowy z groźbą "rób bachora bo cię zabiję". Jak chcesz się bezkarnie bzykać to zadbaj o swoje jajca co by się nie rozmnażały jako "dzieciorób" zamiast zwalać całą winę na kobietę. W końcu niepokalane poczęcie nie istnieje. Nikt nie mówi o oskubywaniu. Jako zainteresowany facet możesz sobie pozwolić na taki gest jak zaproszenie do kawiarni? Jak jesteś sknerą za pierwszym razem, to też bym cię nie chciała.

Gość gość
pokolonie szowinistow i nierobow... przykre to...

Gość kawaler do śmierci
proste pytanie: po hooj mi baba???

Gość facetktorynie placi
za kobietę na randce, to zwykly cham, prostak i gołodu.piec, z ktorym zadna normalna kobieta nie umowi się powtornie, gdy zorientuje się co to za sknera. I umrze z jedna reka wieksza od drugiej, od tego samozadawalania się, o! Zal mi was, gołodoopce!

Gość gość
Facet zawsze płacił na pierwszej randce, tak było jest i będzie!jezeli to nie robi to jego ostatnia randka ze mną:) co za dziady 12 zł nie potrafią zapłacić:D ewentualnie można płacic każdy za siebie ale żeby dopłacać lub zapłacić całość Skandal