Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adela29

Problemy z oddychaniem...

Polecane posty

Gość Adela29

Witajcie. Mój problem polega na tym, iż podczas i po wypaleniu papierosa mam trudności z oddychaniem, kręci mi się w głowie, czuję taki niepokój w sercu i ogólnie źle się czuję przez kilka godzin, czasem nawet do momentu, gdy położę się spać. Takie samo uczucie towarzyszy mi po wypiciu kawy, nawet słabej, w której połowa filiżanki to mleko. Dodam także, że często tak mam, nawet gdy nie wypalę fajka, ani nie wypiję kawy, bo ogólnie to kawę pijam 1-2 razy w tygodniu, a papierosa wypalę jakoś raz na dwa miesiące, w zasadzie okazyjnie. Proszę, podpowiedzcie, co mi może dolegać, skoro takie uczucie niepokoju w sercu (w ogóle takiego ociężałego serca wówczas), problem z oddychaniem i zakręty w głowie pojawiają się u mnie, nawet wtedy kiedy tylko po prostu siedzę czy leżę, nic nie robiąc?

Gość gość
nikotyna i kofeina nie tolerujesz tych składników gdybys piła i paliła czesciej organizm by sie przyzwyczaił ja kedys paliłam dwie paki , od 10 lat nie pale ostatnio zaciągnełam sie na imprezie raz odrazu sie welbie zamotało

Gość gośćRennata
Spróbuj odstawić fajki i może jakaś inhalacja? Mi pomaga. Mam inhalator od diagnostic, niedrogi był...

Gość frewika
Zdecydowanie trzeba odstawić papierosy. A inhalator faktycznie może być pomocny - chociaż polecam pogadać z lekarzem. Ale te od http://diagnosis.pl/ faktycznie są naprawdę dobre

Gość gość
Inhalator inhalatorem pewnie nie zaszkodzi ale radziłabym opisać objawy lekarzowi