Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jołki_połki

ja pierdzielę, w końcu się połapałem o co biega kobietom

Polecane posty

Gość jołki_połki

wiem, trochę późno na mój wiek ale w końcu jest Eureka, czyli odkrycie, normalnie discovery i czuję się teraz jak Pegaz , popatrzmy , zobaczmy jak reaguje kobieta na pierwszej randce , dokładnie , otrzymuje od faceta jakiś kwiatek na powitanie , wącha różę albo innego tulipana , generalnie większość kobiet źle się czuje obdarowana kwiatkiem, ponieważ nie wie co zrobić z tym kwiatkiem ale udaje, że jest jej przyjemnie , przyjmuje ten kwiatek skierowany kwiatem do góry i idziemy razem na spacer i tu facet namawia, tu jest fajna kafejka na piętrze , zapraszam na kawę lub gorącą czekoladę i tu poprosimy aby uratowano 'różę' , więc za moment 'róża' zostaje wstawiona do wazonu przy stoliku i zamawiamy czekoladę na gorąco , którą za moment konsumujemy a przy okazji zwracamy uwagę na kobiety włosy , na jej mimikę wypowiadania, na brwi, rzęsy, na inne firanki i na włosy , aaach , eeech Elu , fajnie tu w tej sali rycerskiej i Pani Elu , jest tu pani piękną 'ozdobą' tej pustej sali rycerskiej a Ela słysząc te słowa aż 'płonie' na policzkach i czuje się jak księżniczka, więc pytamy , pani Elu , jak się pani czuje w tych starych komnatach zamczyska ? A Ela patrzy na 'różę' i mówi , wiesz mój Panie , ta róża zaczyna żyć i jest uratowana , więc nie jestem Pani , mówmy sobie po imieniu mój książe z bajki , dobrze mój Sławku ? tak księżniczko , odpowiedział Sławek i po dwóch godzinach odwiózł Elę do jej codziennego świata na osiedle i Ela na pożegnanie powiedziała , zadzwoń do mnie Sławek , koniecznie i pobiegła z różą do swojego M , druga randka była po kilku dniach w parku i spacer, gadanie i rozmawianie na wiele spraw , o znajomych i imprezowaniu , o wyższości fiutka nad vaginą i inne głupoty i bzdury , trzecia randka to już było normalne przytulanie do siebie w kinie i całowanie się na maxa , poszli do kina ale żadne z nich nawet nie pamięta tytułu filmu , siedząc w kinie przecałowali się całkowicie zaliczając dotykowo swoje miejsca intymne i po filmie Ela powiedziała, wiesz Sławuś , ta róże jest zasuszona i wygląda pięknie , po trzech dniach Ela zadzwoniła do Sławka , hej , mam tu problem z centralnym ogrzewaniem, chyba trzeba odpowietrzyć grzejniki w mieszkaniu i coś się dzieje ze spłuczką w WC , więc , jeżeli dasz radę po pracy przyjechać to ,to , jasne, oczywiście przyjadę powiedział Sławek , wrzucę narzędzia do bagażnika i przyjadę , naprawimy ale gdy przyjechał do Eli to wszystko działało prawidłowo a Ela zaproponowała, to może teraz razem wskoczymy pod prysznic po dniu upalnym , Sławuś , zdejmij koszulę i resztę też rozepniemy i teraz pójdziemy pod prysznic a Ela pod prysznicem już wiedziała dokładnie, jak Sławusiowi zrobić przyjemność i złapała za jego kindybała w swoje dłonie i krzyknęła , jaki piękny i dorodny , zaczęła lizać ciało Sławka a za chwilę poczuła tego kindybała w swojej vaginie i krzyczała zachwycona , jeszcze i jeszcze Sławciu , jeszcze i już dochodzę , jeszcze mój kochany , jeszcze raz gdy Sławek padł totalnie zmęczony to się zaczęło , ty pierdoło , ty złamasie , ty duupku , czy nie potrafisz dogodzić porządnie kobiecie buraku ? no dobra, chwila przerwy i znowu mi teraz dogodzisz pierdoło i zaczęły się wyzwiska ale Sławek już nie potrafił i jego kindybał też . Następnego dnia nad ranem Sławek pojechał do pracy i zawiózł Elę przy okazji , Ela powiedziała wprost - po pracy wracasz po mnie i jedziemy do mnie ! Gdy po południu Sławek przyjechał po Elę , jak się umówili to Ela wyskoczyła na powitanie , Ty pierdoło , obcas mam złamany , paznokieć połamany , wszystkie nieszczęścia mam teraz przez pierdołę, który mnie nawet nie potrafi zerżnąć przyzwoicie pierdoło , teraz mi nowe szpilki musisz kupić barani łbie !

Gość gość
i tak z tego nic nie bedzie bo zasuszyla pierwszy kwiat od niego. jeszcze duzo nie wiesz o logice kobiecej :D

Gość gość
odrobinę piękna w sobie ma każda kobieta w czasie stosunku z facetem

Gość gość
Lubię dostawać kwiaty, nigdy ich nie zasuszam, czekolady nie pije, po salach rycerskich się nie włóczę i wiele jeszcze innych rzeczy.

Gość jołki_połki
kobiecie się nie dogodzi nawet żadnym kwiatkiem , jeżeli kobieta nie poczuje w vaginie porządnego kindybała za każdym razem, gdy ma ochotę na bzykanie to każdego faceta , nawet wojskowego lub policjanta albo strażaka nazwie pierdołą i facet może być przystojniakiem na którego 100 dziewczyn piszczy to i tak kobieta wymyśli na faceta jakieś przekleństwo i nazwie faceta ostatnim żulem i pijakiem, ponieważ facet wypił sobie jedno piwo po kolacji , więc śmierdzi piwem , dodatkowo śmierdzi paliwem, ponieważ był na stacji CPN , śmierdzi po całym dniu pracy , śmierdzą jego buty i skarpetki , wszystko śmierdzi a kobieta jest oczywiście idealna , tylko co faktycznie się wydarzyło, że kobiecie dosłownie wszystko śmierdzi , skoro jeszcze kilka dni temu jego kindybała wycałowała , o co biega kobiety , skąd tyle złości wobec faceta ?

Gość gość
Fajne piszesz ale bardzo marudzisz.

Gość EIizkaaaa
tak uważam , że facet powinien mnie dobrze zdymać. a jestem po studiach , nie jakaś tam patologia z kasy w biedronce

Gość gość
00-54 nie błaznuj.

Gość jołki_połki
tematy życiowe poruszam , nie marudzę , obstawiam, że za kilka dni jakaś dziennikarka z gazetki kolorowej przedstawi ten problem w swojej gazetce i będzie 200 komentarzy od kobiet , że wszyscy faceci to duupki i należy wybić pod ścianą wszystkich facetów a wtedy życie kobiet będzie piękne bez facetów na tej planecie, już znam takie teksty na pamięć

Gość gość
NIe uważam, by wszyscy faceci byli dupkami i by bez nich było lepiej.

Gość gość
nie od dzis wiadomo, ze kobieta porzadnie wy.dymana to kobieta szczesliwa i nie marudząca przez dobre 2-3 dni. krolestwo za kindybala.

Gość gość
Niestety, ogólna propaganda jest taka że kobiety są cnotliwe i niewinne i nie myślą o seksie. Ale to bzdura , kobiety mają taki sam albo i większy popęd seksualny. Te nieszczesne dewoty, cnotki z gromnica udają że jest inaczej. Białe jest czarne

Gość gość
TY chyba długo nie r/u/c/h/a/ł/e/ś że tak nadajesz jak kopulujący króliczek.

Gość jołki_połki
i jeszcze jedna ciekawostka , którą Wam opowiem dziewczyny , w czasie godzinnego bzykania pękły z powodu mojego silnego kindybała aż TRZY prezerwatywy firmy DUREX , wyrzyciłem jedną , za chwilę drugą a kobieta chciała aby jeszcze i jeszcze , więc założyłem trzecią na swojego kindybała i pomyślałem sobie , że mały drink nie zaszkodzi wódki z colą więc znowu do roboty a nie mam żadnego mikrusa w wzwodzie a kobieta się śmieję ze mnie , że znowu pękła guma to teraz wypad do łazienki i będziesz spać na podłodze pod kocem , tak sobie pomyślałem, czy ta kobieta ma wiadro zamiast vaginy i nic nie czuje w czasie bzykania ?

Gość gość
Jak się pieprzyć nie umie to jak dzieciaka zrobi??? Do tego trzeba extra uniesień! Im większe uniesienie tym piękniejszy dzieciak. Wiem bo mam.

Gość jołki_połki
więc jakiego trzeba posiadać kindybała aby porządnie kobietę zadowolić, czy dyszel od wozu drabiniastego wystarczy ?

Gość gość
01:15 Wystarczy ale musi mieć kształt fallusa być ciepły, miękki i sprężysty oraz należeć do króla bzykania

Gość jołki_połki
czyli , tak naprawdę to wcale nie chodzi o różę i kobiecie nie zależy na żadnej róży i zapachu róży lub na zasuszeniu róży , kobieta też ma głęboko w zadzie kawę lub czekoladę na gorąco i spotkanie w kawiarni , tak naprawdę to kobieta pójdzie chętnie spać nawet w stodole pod sianem, słomą z pająkami lub myszami aby tylko tam było ciepło i aby się mogła wypluskać pod wodą po zaliczeniu w swoją vaginę dyszel od wozu drabiniastego i nad ranem po zaliczeniu w swojej vaginie dyszel od wozu drabiniastego to kobieta powie do dyszla , kocham ciebie mój dyszlu kochany a teraz jadę do wsi kupić nowe szpilki ale tu pod wieczór wrócę aby się znowu 'nadziać' na dyszel i najlepiej się czuję po nadzianiu się na dyszel następnego dnia, gdy ledwie mogę się poruszać i łazić , wtedy wiem że żyję kochany mój dyszlu od wozu drabiniastego

Gość gość
no tak wlasnie

Gość gość
o jołki w nocy pisał 👄 hejeczka jołki

Gość aletobyuodobre
Haha dawno się tak nie uśmiałam czytając wywody ludzi na kafe! Faktycznie, facet musi mieć dobrego kindybała...:D ale i to nie pomoze, jesli ogolnie jest slabym dymaczem! Nie ma tak łatwo:D