Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zarobki na Wyspach

Polecane posty

Gość gość

To przecietnie 900-1100 miesiecznie "do reki". Nie wierzcie w bajki o latwym zarabianiu 3000-4000 mc

Gość gość
Jednej świni fagas zarabia podobno 3 tys, jako tirowiec. Świnia jest z niego taka dumna, że co noc jaja mu lize.

Gość gość
A ten swiniak jak codzien opowiada jak zaczyna dzien z kumplem. :)

Gość gość
mój mąż zarabia na tirach 3 tys - ty je/ba/ny w tyłek knurze - aż tak ci żal du/pę ściska że ty byłeś popychadłem w fabryce? trzeba było zrobić prawo jazdy i jeździć knurze a nie srać pod siebie z zazdrości!!!

Gość gość
Kurfa świnio, a kim jest tirowiec? Przecież to smierdzacy cham, który wali tirowki w lesie. Nie schlebiaj sobie świnio. Byle głupek może prawko na tira zrobić. Co za kurfa idiotka. Jeszcze się tym szczyci.

Gość gość
Ta byle glupek ma 10.000zl :D

Gość gość
W uka owszem świnio.

Gość gość
Jak w tej PL jest tak dobrze to czemu przeszło 3.000.000 polaczków uciekło z tego dobrobytu? Widocznie zarabiają za dużo...

Gość gość
Tak chcieli jakies wyzwanie, bo w PL za latwo sie zylo. Kraina mlekiem i miodem plynaca.

Gość gość
gość dziś Kurfa świnio, a kim jest tirowiec? Przecież to smierdzacy cham, który wali tirowki w lesie. Nie schlebiaj sobie świnio. Byle głupek może prawko na tira zrobić. Co za kurfa idiotka. Jeszcze się tym szczyci. xxx nie szczycę się ch/u/j/u złamany tylko piszę jak wyglądają zarobki w UK (nie myśl sobie miękki flecie że ja nie pracuję) i skąd przyszło ci do tego z/j/e/b/a/n/e/g/o beretu że to cham i wali tirówki w lesie? widziałeś w Londynie las a w nim tirówki? i czemu cham? mój mąż swoją wiedzą i inteligencją stoi dziesięć półek wyżej od ciebie biedny zalany jadem i zawiścią kozi bobie

Gość gość
Wyjechało trochę ponad 5^% polskiego społeczeństwa, czyli margines społeczny. Twój fagas to może, jedynie paliwo turem rozwozić świnio, a nie sie ze mną równać. Liżesz mu jaja świnio?

Gość gość
bez odbioru bezmózgi kozi bobie!

Gość gość
BHEHEHEBEAAAAAJAHAHAHA