Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justynka198771

7 Sposobów Na Energiczne Wystartowanie Z Ranna Jak Rakieta.

Polecane posty

Gość Justynka198771

Zainteresował mnie ten opis tego artykułu: "Jak wiesz ciężko pobudzić się z rana. Tym bardziej być aktywnym po pierwszym zadzwonieniu budzika. Brakuje odpowiedniej ilości snu i wyspania. Cieszę się że czytasz ten tekst do końca. Przez 5 miesięcy testowałem różne sposoby na poranne wstawanie. Zawsze najskuteczniejsza była kombinacja z 7 kroków. Wykonując je po kolei potrafię w błyskawicznym tempie zabrać się do pracy. Bogaci ludzie nazywają taki system „porannym rytuałem”. Ponieważ zawsze zaczynają dzień od tego. Daje im to porządek dnia. Chcesz czy nie chcesz, twój mózg kocha porządek. Jak czujesz się przytłoczony, po prostu wypisz wszystko co chcesz i co musisz zrobić na… Kartce. Od razu poczujesz ulgę. Wyobraź sobie jak codziennie wstajesz z łóżka jak rakieta. Wykonujesz swoją pracę 3 razy szybciej. Więcej czasu masz na swoje pasje i przyjemności. Codziennie słuchasz swojej ulubionej muzyki. Dzień zaczyna się w pozytywnym humorze. Jak bardzo chcesz poznać 7 sposobów na poranne pobudzenie? http://www.architektciala.pl/blog/7-sposobow-na-energiczne-wystartowanie-z-ranna-jak-rakieta/ " Moim zdaniem jest świetny. Wypróbowałem kilka metod i dają mega kopa! A jak u was działają. Ktoś próbował?

Gość PawełZgryzota
Tak. Ja testowałem z tańcem i śniadaniem. Mega! A to tylko 2 sposoby z 7... A ja już miałem 2 razy więcej energii niż zawsze. To są cenne porady. Aż dziwne że są za darmo. Według mnie warte są nawet te śmieszne 17 zł. Ponieważ więcej wydałbym na kawę niż na stosowanie tych metod. Polecam serdecznie! :)

Gość KafPaf
A mi pomaga bieganie z prysznicem oraz śniadanie z ashwagandha hepatica. To zestaw który zawsze stawia na nogi. Spróbuj raz, a nigdy nie kupisz kawy ;)