Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fajna929

Jakie produkty wynlbierać w szpitalu, aby nie przytyć?

Polecane posty

Gość Fajna929

Np. Na śniadanie jem 1,5 kromki chleba, ale mam do wyboru z Almette czy pasztetem lub szynką jasną. Na podwieczorek lepiej zjeść galaretkę z owocami, serek homo czy zupę z obiadu? Powiedzdzcie jakie produkty wybierać.

Gość gość
Słucham? Myślisz że na szpitalnym wikcie utyjesz? :D Raczej schudniesz na tym co oferują polskie szpitale. :P

Gość gość
Przestan zakładać tu te tematy o tym samym. Anoreksja wyzarla ci nie tylko ciało ale również mózg i lepiej wypisz się z tego szpitala na własne żądanie bo blokujesz tylko miejsca naprawdę potrzebującym ludziom którzy chcą się leczyć i żyć

Gość gość
Najlepiej nic nie jedz i tym sposobem doprowadź się do unicestwienia.Jednej idiotki będzie mniej.

nie wiem czy sie mam smiac czy plakac jak takie COS czytam ludzissska , ech czy sa tacy glupi !

Gość gość
Dokładnie, na szpitalnym się chudnie. Anorektyczki wyglądają tragicznie. Wiem, że Ty tak nie myślisz, ale chyba nie sądzisz, że wszyscy się mylą? Słuchaj lekarzy i pielęgniarek. Jedz jak najwięcej nawet jeśli jedzenie nie smakuje najlepiej. Chyba nie chcesz doprowadzić się do ruiny i nabawić się rozstępów np? Dobrze wyglądają tylko szczupłe dziewczyny. Zwróć uwagę na to, że modelki z Victoria Secret przed pokazami są na specjalnej diecie dzięki, której nabierają kształtów ( prościej mówiąc tyją, żeby nie wyglądać jak wieszaki ).