Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MłodaMama nie daj się!

Polecane posty

Gość gość

Niektóre z Was są nienormalne, nie dziwię się, że w szkołach są hejty, znęcanie się nad uczniami, kolegami, psychiczne wyżywanie się na innych. To Wy tego uczycie swoich dzieci. Dorosłe kobiety, a takie puste. W czym ona jest gorsza? Bo znacie jej problemy? Chyba po to jest to forum, aby móc się zapytać, doradzić, poczytać opinie innych. Każdy z nas ma problemy, tylko opisuje je anonimowo. Dobrze, że ktoś ma odwagę podpisywać się swoim nickiem, bo w przypadku dyskusji wiemy kto to opisuje, do kogo można się odnieść. MłodaMamo mam nadzieję, że się nie dasz. Nie przejmuj się innymi. Jeżeli kiedyś znikniesz z forum i zaczniesz odpisywać jako "gość" to ja to będę rozumieć.

Gość gość
Dokładnie, zgadzam się z Tobą.

Gość gość
Wszystkie takie mądre, wykształcone, a słownictwo jak z rynsztoku. Jedyne co potrafią, to wyśmiewać i obrażać.

Gość gość
Autorko, najpierw naucz się poprawnie pisać jej nick hahahaaaa MamoMloda, jeśli kiedyś znikniesz z tego forum, zapalimy ci wirtualną świeczuszkę :D:D

Gość gość
gość dziś Lepiej Ci? jesteś wyjątkowo irytującą osobą.

Gość gość
Lepiej :classic_cool:

Gość gość
gość dziś Cieszę się! Wyjdź na spacer i zrób dziś dobry uczynek. Pamiętaj, karma wraca.

Gość gość
Ja nie obrażałam nigdy mlodejmamy ale obstawiam ze kilka miesięcy i sama przestanie pisać z loginu

Gość gość
Jestem w pracy, nie mam czasu na spacer:D karma? Za co? Za post na kafe, notabene neutralny?:D hahaaaa no powiedz, za co ta karma?:D

Gość gość
gość dziś Ty już wiesz za co. Ale nie bój się, masz jeszcze szansę naprawić to co niszczysz.

Gość gość
No powiesz czy nie? Nie chce mi sie domyślać:D a jak sama nie wiesz to znaczy, ze z twoją psycha jest krucho:D:D

Gość gość
gość dziś Nie powiem. Ty wiesz najlepiej.

Gość gość
Czyli jesteś jestes głupsza niż sądziłam.Jak już w końcu wymóżdżysz za co ta karma, to napisz. Dodaję temat do ulubionych, więc z pewnością ci wówczas odpiszę. Póki co nie ma z tobą dyskusji, bo wydajesz się lekko ograniczona

Gość gość
gość dziś Mój psychoterapeuta twierdzi, że nie tylko lekko ograniczona, ale całkowicie, więc błędna Twa diagnoza.

Gość gość
autorko jakos nie widac tlumow stajacych w obronie mlodej, wiec moze cos jest na rzeczy i niechec jaka wzbudza na forum nie jest taka zupelnie bezpodstawna?

Gość gość
10:09 może masz racje, ale co innego to niechęć do kogoś wyrażona w sposób konstruktywnej krytyki, a co innego hejtowanie, szydzenie, wyśmiewanie. Post nie miał na celu zbierania petycji, tylko mojej ogólnej refleksji jak łatwo wpaść w internetową nienawiść.

Gość gość
gość dziś Zobacz jaka Ty nerwowa jesteś i nawet nie umiesz opanować swych emocji. W żadnej mojej odpowiedzi nie skrytykowałam Twojej osoby, nie obraziłam Cię, a Twoje wypowiedzi to: - "Czyli jesteś jestes głupsza niż sądziłam" - "bo wydajesz się lekko ograniczona". Pomyśl nad tym jaką osobą jesteś i co reprezentujesz.

Gość gość
a ja sie zgadzam z autorką. W necie to każdy jest mądry. Też nie zgadzam się z kazda opinią mamymłodej, ale nie zakładam postów, które ją obrazają.

Gość gość
nie przesadzaj kobietoz ta nienawiscia. nieraz tu widziałam jak mloda ublizala tu innym od k/u/r/e/w/ szmat itd....i co, to byla wg ciebie konstruktywna krytyka z jej strony? nigdy niczego zlego jej nie napisalam, co nie znaczy, ze mnie nie irytuje ta dziewczyna. czasem nie dziwie się że ludzie jej jadą bo bywa okropna.

Gość gość
zgadzam się z autorką.... forum robi się coraz gorsze.

Gość gość
a wy łobuziary,nie kłócić się,przytulam

Gość gość
Ta karma to dla kota? ej, powiedzcie mi!

Gość gość
Łobuzie, przytul mamęmlodą:D

Gość gość
młodamama,przytulam

Gość gość
Tu nie chodzi o jej problemy tylko o głupotę, bijąca często z jej postów. Kiedys uważałam podobnie jak autorka, że to zwykłe czepianie się, ale wczytałam się w to, co ona pisze i część krytykujących osób ma rację. Oczywiście nie popieram wypisywania takich rzeczy, nawet jeżeli sa prawdziwe.

Gość gość
Mam wrazenie, ze to mloda zalożyła ten temat.

Gość gość
Zgadzam się, mam kolezanke która jedzie po wszystkich i dla kazdego ma dobra rade. Sama ma tak popaprana sytuacje, ale udaje ze jej malzenstwo i rodzina to chodzace idealy. I takich ludzi jest mnostwo.

Gość gość
gość dziś haha! Zapewniam Cie, że nie ;)

Gość gość
Mlodamam jest zwyczajnie glupia i dlatego tak wkurza innych

Gość gość
Znam poprzedni nick mlodej. Kto chce wiedziec jaki miała?