Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MłodaMama nie daj się!

Polecane posty

Gość gość
MamaMloda39 dziś Juz pisałam wyżej, ze nie miałam żadnego Nicku rozpoczynającego sie od 'a' ale wy i tak oczywiście wiecie lepiej. Ba nawet lepiej wiecie ode mnie co sie dzieje z MOIN dzieckiem VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV Oczywiście, ze miałaś. Aż tak bardzo się wstydzisz co wówczas pisałaś, ze tak na siłę sie go wypierasz?D:D Żal ci doopę ściska, ze ktoś cię rozpoznał? Możesz jeszcze 500 razy tu napisać, ze to nie twój nick, to moze w końcu sama w to uwierzysz. Idziesz w zaparte i robisz tylko z siebie cepa:D Dziewczyno, dorośnij

Cepa to robisz z siebie Ty i twoje pseudo detektywistyczne zapędy, które sie nijak mają do rzeczywistości :)

Gość gość
Tak, tak, tak, powtarzaj powtarzaj:D zostały ci jeszcze 499 razy hahahaaaa

Gość gość
Mama młoda dobrze, że masz wsparcie wśród innych kafegości. Nie daj się!

Gość gość
Jakie wsparcie? :D:D Łącznie z tobą może ze trzy osoby stoją za nią, chociaz te dwie pozostałe to może sama ona:D:D:D

Gość gość
a ja poznaję po stylu pisania i po tych emotkach, ze ciągle ty sie tu udzielasz. wiec moze wszystkie glosy nienawisci od ciebie pochodzą? Uspokój się kobieto, bo jesteś wyjątkowo irytującą osobą, powtarzam to po raz kolejny.

Gość gość
I wszystkie wpisy z tymi emotikonami w różnych tematach sa moje? Nieźle masz poluzowany dekiel :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość gość
Potwierdzasz tylko moją teorię, że nie umiesz odpisać bez obrazy drugiej osoby. pamiętaj, zemści się to na tobie.

Gość gość
mama młoda odezwij się tu, podziękuj osobom, które Cie wspierają :D:D:D::D:D:D:D:D

Gość gość
17:22 przez te emotikony wezmą cię za mnie :D mloda to agusiaa01 i niedawno figurowała tu jako podlej kwiatki. Biła dziecko za sikanie w majtki a teraz się chwali jak szybko i sprawnie poszło jej odpieluchowanie:D dziwi się, ze mała się masturbuje? W taki sposób odreagowuje stresy jakie matka jej funduje.