Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MłodaMama nie daj się!

Polecane posty

Gość gość
Ja jej nie lubię. Wymądrza się jakby pięcioro dzieciaków wychowała , a ma zaledwie jedno ledwo odchowane, w dodatku z problemami. Nie mówi mimo prawie 3 lat, ciągle choruje, masturbuje się itd....nie potrafi sobie poradzic z jednym, a innym udziela złotych rad i narzuca swoje zdanie. Wstrętne dziewuszysko.brrrrrrr......życie ją jeszcze nauczy pokory.

Miło czytać, że ktoś nie zjadł wszystkich rozumow ;) zdaje sobie sprawę, ze nie zawsze byłam święta Ale niestety jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie. Z resztą nikt tu święty nie jest, a zakładanie tematów o moim dziecku jest naprawdę poniżej jakiekolwiek krytyki i może podchodzic niemalże pod obsesje...

Gość gość
No jak młoda, mogę zdradzić twój wcześniejszy nick?

Gość gość
Przeciez to nie jest temat o twoim dziecku. O/d/y/e/b/a/ł/o ci już do reszty?

Gość gość
Mloda jakbuus miała troche klasy szacunku do wlasnej osoby nie pisałabys na niebiesko. Ludxuie jada tu po tobie i twojej rodzinie a ty jestes na tyle glupiutka ze odpisujesz.

Bo nie uważam aby pisanie na niebiesko było mniej uwlaczajace niż pisanie z gościa. Prawda jest taka i temu nikt nie zaprzeczy, ze to forum uzależnia :) a jakbym miała zwracac uwage na każdego hejta na swój temat to juz dawno powinnam wisieć pod mostem. Litości ale polowa piszących tu osob to margines społeczny i analfabeci. Mało jest normalnych osób.Nikt sie ich nie czepia tylko dlatego ze sa anonimowe. Wiadomo, ze łatwiej zjechać kogoś po nicku niż po gościu.

Gość gość
Analfabeci powiadasz......więc jak określisz swoją pisownię?:D:D Dlaczego omijasz pytanie odnośnie starego nicku?

Gość gość
Może inni chcieliby je poznać, a...........1 ? To jak?

Gość gość
No i mamusiamloda speniała:D dawaj jej nick, pośledzę trochę jej wpisy, bo nudze się jak mops w szpitalnym łóżku :)

Gość gość
gość dziś to masz ciekawe życie :) Pewnie teraz oglądasz serial brazylijski, Twoje dzieci siedzą w internecie, mąż pewnie smsuje z kochanką. Zajęłabyś się rodziną. Jest jeszcze szansa, abyście naprawili swoje relacje.

Gość gość
Każdy jest tu niszczony; wilk, bsa a teraz mamamloda39. Głupie k/u/r/w/y/

Gość gość
Potrafisz czytać? W szpitalu leżę, pierwsza ciąża więc raczej moje dzieci nie siedzą w necie:) A mąż....nie wiem co robi, może id do niego i sprawdź:D:D

Gość gość
21:30 wzruszające-pierwsza ciąża a mąż twoją przyjaciółkę roocha:-P POSTARAJ SIĘ PANOWAĆ NAD SWOIM ŻYCIEM,NIE CUDZYM

Gość gość
21:30 biedactwo. Mam nadzieję, że nie nauczysz swojego dziecka nienawiści do innych. A zamiast wpisów mlodej mamy lepiej pocztaj książki o macierzynstwie.

Gość gość
A niech roocha, mi się już nie chce :D

Gość gość
nie chce ci się boś wredna,głupia peezda

Gość gość
No racja, ale taka już jestem i nic nie poradzisz:D

Gość gość
dziwisz się? to szambo:-( tylko wiać

Gość gość
Nie było na "a"? A to ciekawe agusiu.....jestem jedną z sierpniówek 2013, więc daruj sobie.

O to do "agusi "mi zupełnie daleko choć wiem o kim mowa bo sama o niej wspominałam w jednym z tematów o starych wygach z kafe

Gość gość
Czyli wspominałaś o sobie:D kogo ty chcesz oszukać ? Samą siebie? Ja jestem pewna na 100% więc nie kompromituj się, dziewucho. Masz bardzo charakterystyczny styl pisania, a do tego jeszcze to twoje "iż" można poznac wszędzie. Oj agusiaa01, oprzytomniej:D

Gość gość czwartkowy
MamaMloda39 dziś O to do "agusi "mi zupełnie daleko choć wiem o kim mowa bo sama o niej wspominałam w jednym z tematów o starych wygach z kafe xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Jestem na tym forum od 8 lat i nie znam zadnej agusi wiec jaka wyga kafe? w ogole nie kajarze takiego nicku

Gość gość
22:16 dzięki. Poczytam ją sobie, ale jutro bo dziś ide już spać:)

Gość gość
Czyli ty się zmylas. Po co mówisz o sobie w trzeciej osobie? Do końca Ci padło na łeb? Hahahaha

Juz pisałam wyżej, ze nie miałam żadnego Nicku rozpoczynającego sie od 'a' ale wy i tak oczywiście wiecie lepiej. Ba nawet lepiej wiecie ode mnie co sie dzieje z MOIN dzieckiem

Gość gość
MamaMloda39 Nie reaguj :D to je tylko bardziej napędza :)