Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomarańczowy gość bez Avatara

Antykaruzela

Polecane posty

Gość
Nie mam innego pomysłu :-( bo przecież nie będę Tobie mówiła żebyś wolniej pił z niej :-o

Gość gość4imp
In , tryskać należy z prądem. A ewakuować się ruchem: ostrożnie ...i wyciągamy. :classic_cool: Jak napiszę Ci gościu\e, że lecę na Bora- Bora z Androgenem, gdzie czeka Kusza i "obrobimy mu" (kieszenie :P ) ; gdzie pan Najszybszy zaleje się przy barze, kradnąc piersiówkę Demonicznej, z którą zrobiłabym trójkącik- gdyby nie nadmiar alkoholu :( ; gdzie skończę na plaży z Inem, który okaże się seksualnym nieaniołkiem w wilczej skórze... ...to też będziesz pisał/ła- będziecie pisali o tym najbliższe pół roku? Jestem pod wrażeniem. :classic_cool:

Gość gość
Tere fere hula huobcy zapach czuje tu:poby mi mokre czułoszepty 4imp nie umknęły chyłkiem. 👄

Gość Najszybszy w mieście
Nie mów mi tego 😠

Już wszyscy wiemy że to będzie fikcja, bo ja nie upijam się przy barze nigdy

Gość
No przecież napisałam, że nie będę tego mówiła :-) Jesteś dorosły.

Gość
Jeśli przy barze nie, to gdzie ???

Skąd pomysł że się upijam ?

Gość
Napisałeś, że przy barze nie :-D stąd pomysł, że się upijasz, ale w innych miejscach :-D Nigdy nie zdarzyło się Tobie upić ??? :-o

Nie pamiętam :( A Tobie?

Gość
Niestety zdarzyło się :-( Od tamtej pory już ani razu.

Opowiesz mi o tym?

Gość ka  ma
Kobiety zazwyczaj upijają się...raz:o

Gość
Nie chciałabym do tego wracać :-(

Gość gość
gość dziś Liczne nicki to kłamstwa? Ile wpisów z pomarańczy wyśmiewania innych kobiet pusta egoistko? Do czytaczki to ty się nie porównuj kaszalocie Inessa z Holandii lat 33 prawniczka Kobieta z Wachlarzem z piwnicą Złamałam Wiele Serc -wpisy dział ogólny. Wydalo się to edytowała wpisy w Wigilię niczym Widmok rzekę. xxx czytaczka zmień pampersa bo skończysz jak frida smrodzie dlaczego nie zajmiesz sie swoim życiem przegrywko

Dlaczego raz? Aż taka trauma to była dla Ciebie ? :(

Gość gość
gość dziś 4 Imperium nie zrozumiałaś.Nie chodzi o to jak długo ktoś tuż pisze tylko jak "zaistnieje".W tym sensie Niestała Czytaczka mimo że siedzi od Ciebie dłużej jest mniej" wyeksplatowana" a Ty zaczynasz wychodzić z lodówki. Bardziej obrazowo? Ktoś je obiad, je długo ale mniej. Inny obiad pochłania chwilę ale pięć razy bardziej kaloryczny co kończy się przejedzeniem x niestała,a kogo to obchodzi i twoje kulinaria kuro domowa. kup sobie gumową knażke i życie nabierze kolorów :)

Gość ka  ma
Bo pierwszemu razowi zazwyczaj towarzyszy ekscytacja (często nadmierna) a po...kiedy już wiadomo czym to pachnie/smakuje, z chęcią powtórki bywa różnie:classic_cool:

Bo pić trzeba umieć 😴 A kobiety tego niestety nie umieją :(

Gość gość
Najszybszy w mieście 2015.03.06 Zaprawdę powiadam Wam. W niedalekiej przyszłości pojawi się między Wami internetowy Noe. Który gdzieś w czeluściach wirtualnego świata zbuduję Arkę, na którą zacznie przygarniać zagubione wirtualne owieczki. Będzie to robił głównie poprzez ciemnowłosego Anioła. A cały ten Kafeteryjny bałagan zostanie zniszczony poprzez coraz większą pogardę, chamstwo, dwulicowość i hipokryzję. spioch.gif Nawróćcie się..... Jest jeszcze dla Was nadzieja spioch.gif :D:D:D

Gość ka  ma
A gdzie tego uczą?

Gość gość
Najszybszy w mieście 2015.03.06 Zaprawdę powiadam Wam. W niedalekiej przyszłości pojawi się między Wami internetowy Noe. Który gdzieś w czeluściach wirtualnego świata zbuduję Arkę, na którą zacznie przygarniać zagubione wirtualne owieczki. Będzie to robił głównie poprzez ciemnowłosego Anioła. A cały ten Kafeteryjny bałagan zostanie zniszczony poprzez coraz większą pogardę, chamstwo, dwulicowość i hipokryzję. spioch.gif Nawróćcie się..... Jest jeszcze dla Was nadzieja spioch.gif

Gość
szczególnie drugi dzień :-( Lecę. Miłego :-)

Należy uczyć się poprzez praktykę i rady kogoś bardziej doświadczonego 😴 Nie wiem , może np. Demonicznej

Gość gość
Ja dziś nauczyłem się że karuzela z madonnamizawsze jedzie w lewoz kóórvami w prawoa z kochanymi dziw/kami z prądem. 👄🖐️

Gość ka  ma
To rada dla mnie czy ogólnie? Bo wiesz kobieta kobiecie...nigdy nie wiadomo:classic_cool: In a ta tutaj anty...to chyba pod prąd? Cholera:o

Gość gość4imp
przyjaciel in spe dziś Ja dziś nauczyłem się że karuzela z madonnami zawsze jedzie w lewo z kóórvami w prawo a z kochanymi dziw/kami z prądem. usta.giflapka.gif Kąpiel duszy...najlepsza w jej śluzie. In, :D :D :D 👄 4444 Kobieta pijana, du=pa sprzedana. Cóż... 😴 Nie wiem jak z mężczyznami, ale to już pan Naj wytłumaczyć musi. :P 🖐️