Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomarańczowy gość bez Avatara

Antykaruzela

Polecane posty

Gość gość
Demoniczna Diabliczka gnije w tym burdelu od 10 lat, Koko, Najszybszym Androgen, Wiewiór świstak podobnie.Priwują nie wiadomo z kim pózniej lataj foty niczym nogi Słodko Winnej;/

Gość Najszybszy w mieście
To po co mi ona ? :O

Gość gość
czyje fota latają wymienisz?

Taki gość-kronikarz, to pewnie jest tu od zawsze.

Gość Rescator 555
Wybieliłem sobie anusa.

Gość
Nie wiem Najszybszy :-o Może niech robi za wazonik ;-)

Gość gość4imp
gość dziś Tym gorzej dla Ciebie Imperium że jesteś tu rok ( w co wątpię) a tak się sfrateryzowałaś ze wszystkimi , nawet trollami i hejterami. Jeszcze rok i wyplują Cię jak przerzute żarcie. Forum jest dla asertywnych ludzi, Ty płyniesz z nurtem. Z prądem .Jesteś jak glina, dajesz się ulepić. Skończysz jak Naj, Androgen czy Kusza.Kiedyś nawet Cię lubiłem, niestety nie masz tego co ma Niestała Czytaczka , Omerta czy parę innych kobiet...Dystansu i traktowania forume jako odskoczni a nie sposobu na życie. Spójrz na to z dystansu.Toniesz w kafeteryjnym bagnie. 4444444 Nie wiem co ma w sobie pani Czytaczka. Chyba sama pisze na forum dość długo, wiec czy to dystans czy już uzależnienie nie oceniam. Każdy bawi się jak lubi. Za rok pragnęłabym być jednak na dzikim seksie na Bara-Bora. ;) Mam nadzieję, że to nie uchybi Twojej sympatii jednak. ;) Tak, jestem na forum ponad rok, a moje bujne życie erotyczne, fruwające zdjęcia i liczne nicki to kłamstwa. Mam nadzieję, ze nikogo nie rozczarowałam. :( Ogólnie jestem dość cnotliwą niewiastą - tylko kochliwą. ;)

Gość gość
Już przylazła:P:P Demi, nie popiszesz :D:D:D💤

Gość gość
Zawsze wiedziałem że to całe Imperium jest tylko projektem, prowadzonym przez jakiegoś nudzącego się forumowego weterana :classic_cool:

Gość gość4imp
A dlaczego nie popisze? :classic_cool:

Cześć gość 13:36 🖐️

Cnotliwą niewiastą? Czuję się brutalnie oszukana. :(

Gość gość4imp
Pomarańczowy gość bez Avatara dziś Cnotliwą niewiastą? Czuję się brutalnie oszukana. smutas.gif 4444 Bywali oczywiście Cezar, Napoleon, Aleksander czy Dżyngis-chan, ale to się nie liczy, bo byłam pijana. :O Można powiedzieć więc, że jestem dziewicą- nietkniętą cyberkiem. 😴 :(

Dobrze, że nie Neron, bo jak słyszę Neron to widzę Bajor i nijak od tego uciec. :( Dziewice zawsze mnie trochę przerażały. Ciekawe, czy takie wirtualne dziewictwo też da się sprzedać?

Gość gość
Bozszzzzz ona dalej się tłumaczy. Wymienilas chociaż podpaskę? Wszyscy wiedzą że się piertoliłaś z Wilkiem, Najszybszymn i Władcą. Czekasz na nagrodę złota malina czy głębokie gardło Inesso z bacówki? :-P

Gość Najszybszy w mieście
Kiedy ja nie mam w domu ani jednego kwiatka:O Wazon też mi nie potrzebny 😴

Za rok pragnęłabym być jednak na dzikim seksie na Bara-Bora X To raczej się nie spotkamy. Ja planuję wyjazd na Bora-Bora za 3 lata. Jak wrócisz, koniecznie napisz jak było ;)

Gość gość
Liczne nicki to kłamstwa? Ile wpisów z pomarańczy wyśmiewania innych kobiet pusta egoistko? Do czytaczki to ty się nie porównuj kaszalocie :-P:-P Inessa z Holandii lat 33 prawniczka Kobieta z Wachlarzem z piwnicą Złamałam Wiele Serc -wpisy dział ogólny. Wydalo się to edytowała wpisy w Wigilię niczym Widmok rzekę.

Gość gość
gość dziś No i chuuuuj ci do tego 😴

Gość gość
4 Imperium nie zrozumiałaś.Nie chodzi o to jak długo ktoś tuż pisze tylko jak "zaistnieje".W tym sensie Niestała Czytaczka mimo że siedzi od Ciebie dłużej jest mniej" wyeksplatowana" a Ty zaczynasz wychodzić z lodówki. Bardziej obrazowo? Ktoś je obiad, je długo ale mniej. Inny obiad pochłania chwilę ale pięć razy bardziej kaloryczny co kończy się przejedzeniem:D

Fajnie gościu, tylko kogo to obchodzi co ty sądzisz na ten temat?

Gość To ty nie zrozumiałaś
Powtarzam, chuuuuuuj ci do tego 😴

Gość gość4imp
gość dziś 4 Imperium nie zrozumiałaś.Nie chodzi o to jak długo ktoś tuż pisze tylko jak "zaistnieje".W tym sensie Niestała Czytaczka mimo że siedzi od Ciebie dłużej jest mniej" wyeksplatowana" a Ty zaczynasz wychodzić z lodówki. Proste rozwiązanie- idź na temat Czytaczki i siedź z nią. Zrozumiałam, tylko udaję, że nie rozumiem, bo obmyślam jak rzeczywiście sprzedać "owe" dziewictwo. 😴

Gość gość
Same bogacze kurffa. Bora Bora:-D Za rok będziesz tu gniła pod dwudziestym nikiem a Andro pod dwusetnym:-D Forume to wasze okno na świat:-D Ty będziesz pisała z Bora Bora, buhaha, Andro z wypasionej fury marki Audi, Kokej z kibla w dyskotece podczas obróbki pały przez klubowego l********ga; wszak Ten Którego Nie Ma pisze z każdego miejsca, w dobie thabletow i LTE:-D Szkoda że to wszystko dzieje się tylko w waszych głowach:-D

Gość gość
Zanosi się na wieczór ściśle tajnyz ejakulacją pod prąd😴🖐️

Gość gość
Eroo***t :D :D :D

Gość gość
Erood/byt

Gość gość
Bara bara na Bora-Bora :classic_cool: a potem, cho no lulu :D

Gość gość
35 letni szrot, siedzi tu na okrągło i pierdzi smrody po wszystkich tematach a z Wandzi się wszyscy śmiali:/

Gość Obrońca Want
Udowodnij że ktokolwiek się z niej śmiał Tym bardziej że nikt poza tobą nie nazywa jej "Wandzią" Szachmat, końska spjerdolnico