Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 granalka

dermatolog Pozna艅 NFZ

Polecane posty

Go艣膰 granalka

Witam serdecznie, poszukuj臋 dobrego dermatologa w Poznaniu na NFZ, kt贸ry poradzi sobie z tr膮dzikiem. Czy polecacie kogo艣?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Anka_89
Akurat w Poznaniu nie, ale spr贸buj sobie opr贸cz wizyty u dermatologa u偶y膰 偶贸艂tej glinki syberyjskiej Rapan beauty. www.sklep.cobest.pl z kodem KRK264B08 b臋dziesz mia艂a 10% taniej. a wi臋cej o zabiegach na twarz i cia艂o poczytasz na www.rapanbeauty.pl ;) Pozdrawiam!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 granalka
Dzi臋ki, stosowa艂a艣 t膮 glink臋 lub znasz kogo艣 kto j膮 stosowa艂?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anka_89
Ja sama :) Mi pomaga, teraz jestem w ci膮偶y wi臋c mam po prostu burz臋 hormon贸w co odbija si臋 na mojej twarzy.. Moja przyjaci贸艂ka u偶ywa, druga te偶 ;) jedna u偶ywa 偶贸艂t膮 druga u偶ywa niebiesk膮 ;) bo druga ma delikatniejsz膮 cer臋, ale najlepszy efekt jest w po艂膮czeniu z tonikiem z soli jeziorowej, bo musisz zrobi膰 sobie "past臋" z tego do 艂atwego rozprowadzenia na twarzy. Wg mnie rewelacja. Pr贸bowa艂am b艂ota i艂owo-siarczkowego bo goi rany bardzo szybko i kupi艂am w opakowaniu 1 kg - dodawa艂am te偶 do k膮pieli bo mam te偶 problem z plecami.. Pisz臋 w czasie przesz艂ym bo raz 偶e narazie na stronie www.sklep.cobest.pl nie ma dost臋pnego b艂ota od pewnego czasu w opakowaniu 1 kg, 2 偶e w ci膮偶y nie mo偶na b艂ota u偶ywa膰 bo tak mocno oczyszcza organizm ;) jak chcesz wi臋cej info to pisz : anaczek@gmail.com

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 granalka
To wypr贸buj臋, ja mam burz臋 hormon贸w przed ka偶d膮 miesi膮czk膮, mam ju偶 25 lat my艣la艂am, 偶e w tym wieku b臋d臋 si臋 cieszy膰 zdrow膮 sk贸r膮, a tu psikus ci膮gle co艣 wychodzi. Do dermatolog贸w niech臋tnie chodz臋, bo tylko mnie futruj膮 antybiotykami, kt贸re i tak mi nie pomagaj膮... a, 偶e glinka nie jest droga czemu by nie spr贸bowa膰 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anka_89
Ja mam 28 lat i dalej mam problemy z cer膮...;/ To jest jaka艣 masakra po prostu... U tylu dermatolog贸w ju偶 by艂am...Tyle antybiotyk贸w i nic :( Dopiero ta glinka da艂a rad臋, najpierw Ci oczy艣ci... ale potem si臋 uspokoi, tylko pami臋taj 偶eby zrobi膰 z tego past臋 z roztworem z soli jeziorowej i potem tym roztworem twarz przemyj, bo sama glinka 偶贸艂ta jest bardzo silna... Mimo 偶e jestem w ci膮偶y zrobi艂am sobie wczoraj maseczk臋 na twarz z b艂ota, ale nie trzyma艂am jej 15 minut tylko 10 ... podgoi艂o mi rany... ale ja mam og贸lnie problem z drapaniem :( wi臋c by艂oby to ca艂kiem skuteczne gdybym sobie r臋ce zawi膮za艂a albo uci臋艂a...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gruszka94
Najlepiej jak sama zadbasz o swoj膮 cer臋 i ca艂e cia艂o. Dermatolog mo偶e Ci pom贸c w pozbyciu si臋 problem贸w, kt贸re ju偶 masz. Chodzi o to, by nie pojawia艂y si臋 kolejne problemy, a b臋dzie to mo偶liwe przy zastosowaniu si臋 do http://www.forumdermatologiczne.pl/dzial/pielegnacja/203/1.html To wcale nie jest trudne, a mo偶e totalnie odmieni膰 stan Twojego zdrowia i cery. Poczytaj o tym.

Udost臋pnij ten post