Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość granalka

dermatolog Poznań NFZ

Polecane posty

Gość granalka

Witam serdecznie, poszukuję dobrego dermatologa w Poznaniu na NFZ, który poradzi sobie z trądzikiem. Czy polecacie kogoś?

Gość Anka_89
Akurat w Poznaniu nie, ale spróbuj sobie oprócz wizyty u dermatologa użyć żółtej glinki syberyjskiej Rapan beauty. www.sklep.cobest.pl z kodem KRK264B08 będziesz miała 10% taniej. a więcej o zabiegach na twarz i ciało poczytasz na www.rapanbeauty.pl ;) Pozdrawiam!

Gość granalka
Dzięki, stosowałaś tą glinkę lub znasz kogoś kto ją stosował?

Gość Anka_89
Ja sama :) Mi pomaga, teraz jestem w ciąży więc mam po prostu burzę hormonów co odbija się na mojej twarzy.. Moja przyjaciółka używa, druga też ;) jedna używa żółtą druga używa niebieską ;) bo druga ma delikatniejszą cerę, ale najlepszy efekt jest w połączeniu z tonikiem z soli jeziorowej, bo musisz zrobić sobie "pastę" z tego do łatwego rozprowadzenia na twarzy. Wg mnie rewelacja. Próbowałam błota iłowo-siarczkowego bo goi rany bardzo szybko i kupiłam w opakowaniu 1 kg - dodawałam też do kąpieli bo mam też problem z plecami.. Piszę w czasie przeszłym bo raz że narazie na stronie www.sklep.cobest.pl nie ma dostępnego błota od pewnego czasu w opakowaniu 1 kg, 2 że w ciąży nie można błota używać bo tak mocno oczyszcza organizm ;) jak chcesz więcej info to pisz : anaczek@gmail.com

Gość granalka
To wypróbuję, ja mam burzę hormonów przed każdą miesiączką, mam już 25 lat myślałam, że w tym wieku będę się cieszyć zdrową skórą, a tu psikus ciągle coś wychodzi. Do dermatologów niechętnie chodzę, bo tylko mnie futrują antybiotykami, które i tak mi nie pomagają... a, że glinka nie jest droga czemu by nie spróbować :)

Gość Anka_89
Ja mam 28 lat i dalej mam problemy z cerą...;/ To jest jakaś masakra po prostu... U tylu dermatologów już byłam...Tyle antybiotyków i nic :( Dopiero ta glinka dała radę, najpierw Ci oczyści... ale potem się uspokoi, tylko pamiętaj żeby zrobić z tego pastę z roztworem z soli jeziorowej i potem tym roztworem twarz przemyj, bo sama glinka żółta jest bardzo silna... Mimo że jestem w ciąży zrobiłam sobie wczoraj maseczkę na twarz z błota, ale nie trzymałam jej 15 minut tylko 10 ... podgoiło mi rany... ale ja mam ogólnie problem z drapaniem :( więc byłoby to całkiem skuteczne gdybym sobie ręce zawiązała albo ucięła...

Gość Gruszka94
Najlepiej jak sama zadbasz o swoją cerę i całe ciało. Dermatolog może Ci pomóc w pozbyciu się problemów, które już masz. Chodzi o to, by nie pojawiały się kolejne problemy, a będzie to możliwe przy zastosowaniu się do http://www.forumdermatologiczne.pl/dzial/pielegnacja/203/1.html To wcale nie jest trudne, a może totalnie odmienić stan Twojego zdrowia i cery. Poczytaj o tym.