Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy!!!!! Co mam robić? Pomóżcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość gość

Hej! Mam 34 lata i mam duży problem z rodzicami. Tak się złożyło, że muszę mieszkać z moimi rodzicami. Niby nic strasznego, a jednak. Poznałam fajnego chłopaka. Piszemy i dzwonimy do siebie od roku. On jest boski. Wpadliśmy na pomysł, żeby spotkać się w Krakowie. On mieszka w Hiszpanii, a ja w Częstochowie. Takie romantyczne spotkanko. Jest pewien problem. Moi rodzice. Moja mama ma obsesję na punkcie znajomości z internetu. Według niej, powinnam go spotkać na kursie językowym albo gdzieś indziej. To już drugie nasze podejście do spotkania. Przy pierwszym mama po prostu nawrzeszczała na mnie i wyzwała od dziwek. Prawie mnie pobiła, Co mam robić? Mój hiszpański facet jest bardzo czuły, romantyczny i opiekuńczy. Równo za tydzień mam urodziny i on planuje przylecieć do Krakowa. Chce wynająć pokój w hotelu i spędzić ze mną cztery dni. Powiedział, że jeśli nie będę chciała uprawiać z nim seksu, on nie będzie naciskał. Chce, żebym była pewna. On ma 56 lat. Wszyscy facecie w moim wieku, lub odrobinę starsi są już żonaci. Mój Hiszpan ma żonę, ale od dwóch lat z nią nie sypia. Ma swój oddzielny pokój. Jest z nią tylko dlatego, że mają wspólnie synów i wnuki. Bardzo go kocham. Nigdy nie byłam w związku z żadnym męźczyzną, bo byłam zajęta pracą i nauką.

Gość Ostrożna90
Przeczytaj swoją wypowiedź raz jeszcze i się zastanów. Nie dość, że jest między wami 20 lat różnicy to na dodatek on ma żonę. Mówi, że z nią nie sypia itd....Wierzysz mu? Jesteś pewna, że to prawda? Bo ja nie bardzo. Moim zdaniem dziadek hiszpan ma ochotę na młodą babkę i na dodatek z innego kraju. Skąd wiesz , że nie zrobi Ci krzywdy? Nie dosypie niczego do napoju i nie wykorzysta???

Gość gość
Hahaha fajny wątek, czekam na rozwój akcji :D

Gość gość
autorko jestes naiwna jak dziecko , dziwie sie ze masz 34 lata i jestes tak glupia , on mieszka z zona i ma swoj oddzielny pokoj , puknij ty sie w leb

Gość gość
Autorko to twój pierwszy "chłopak"? Czy byłaś już kiedyś w związku?

Gość gość
Autorka jest z Sosnowca :classic_cool:

Gość Muszka34567
To mój pierwszy chłopak

Gość gość
Mama powinna jechać z wami

Gość gość
Jak Ci powiedzial, ze ma 56 lat to pewnie ma o 5-10 lat wiecej. Mieszka z zona, poniewaz maja dorosle dzieci i wnuki!!! Stary dziad, ktoremu zachcialo sie mlodej kochanki! Nie mam nic przeciwko znajomosciom przez internet, ale ta znajomosc moze sie zle dla Ciebie zle skonczyc, bo jestes naiwna i bez doswiadczenia. Najlepiej wyprowadzic sie od rodzicow i zaczac zyc wlasnym zyciem, a nie znosic wyzwisk matki majac 34 lata.

Gość gość
współczuje matce autorki mieć takie naiwne dziecko :O

Gość Muszka34567
Dlaczego jestem naiwna?

Gość Muszka34567
Dlaczego naiwna? Dlaczego to ma się źle skończyć?

Gość gość
i ty niby masz 34 lata , chyba 15

Gość gość
nie wiesz autorko dlaczego to się może żle skonczyć? a, dlatego ze jesteś głupia jak but...

Gość gość
Daruj sobie. To brednie i bajki. Facet chce się zabawić i tyle. Nie może się rozwieść bo co? Szukaj kogoś innego i nie marnuj sobie życia. A Twoja historia jest jakby o mnie, tyle tylko, że był to Polak. Zmarnowałam na jego bujdy 7 lat i zostałam z niczym. Psychika rozjechana, samotna, bez perspektyw na prawdziwe życie rodzinne. Facet wykorzystał mnie i tyle.

Gość gość
Prowo ful wypas hehe

Gość gość
14:42 wdpolczuje ci

Gość gość
Wyr**** cie, wymietoli cycki i pusci w trabe zarazajac hpv genotypem raka szyjki macicy i zostaniesz z palcem w d***e , z gory wsolczuje glupoty

Gość gość
Autorka jest dziewicą i wkońcu ją zaswędziało na dole to szybko szuka bolca :)