Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie teraz nosicie buty? Czy wypada chodzić w balerinach??

Polecane posty

Gość gość

Do tej pory chodziłam w botkach, ale już za ciepło w nich, zwłaszcza, że kurtkę zmieniłam na cieńszą to botki do niej nie pasują. Żadnych adidasków nie mam, dopiero mam zamiar kupić, mam tylko baleriny. Wypada w nich już chodzić? Czy jeszcze za wcześnie?

Gość gość
Ujda baleriny, chociaż wg mnie jeszcze trochę na nie za zimno, lepiej kup sobie coś pośredniego między botkami a balerinami.

Gość gość
Yyy a co można oprócz adidasów?

Gość gocha1998
Adidasy to przeszłość, mało osób je nosi. Teraz sporo osób przerzuciło się na najeczki. Są one drogie, bo normalnie w sklepach można je kupić za 150-200 zł. Czasami też można je wygrać, np. tu: http://winnikes.pl/15557 . Mi się udało, nawet koloru nie pomylili :) :)

Gość gość
A czemu przejmujesz się tym czy wypada? Noś to w czym tobie jest dobrze. Ja chodzę jeszcze w botkach kurtce zimowej bo tak mi jest dobrze , zresztą ubranie zakłada się wedle swoich preferencji, a nie wedle ogółu. Pozdrawiam.

Gość gość
Up

Gość gość
Ja właśnie zrobiłam przeskok z zimy do lata - z UGG's do Conversów :D Innych butów nie potrzebuję :p Nooo, jeszcze szpilki na weekend ;)

Gość gość
ja chodzę w balerinach już:) ładne modele widziałam na arena.pl, chyba się skuszę i sobie kupię:)