Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja szwagierka dała córce na imię Krystyna

Polecane posty

Gość gość

Załamałam się,takie imię dla malej dziewczynki-Krysia,Krycha,nie no masakra jakaś:-(

Gość gość
lepsza Krystyna, niż Nikola

Gość gość
Matce ma się imię podobać nie tobie,. w końcu to jej córka .

Gość gość
super wreszcie coś oryginalnego, lepsze niż Julka, Amelka czy Emilka. Brawo za odwage

Gość gość
Bardo ladne, nieoklepane imie. Napewno lepsze niz Nikola, Dzesika czy Sandra :O I nie "Krycha" tylko "Krysia"... jak sie tak mysli jak ty, to praktycznie dla kazdego imienia mozna brzydka forme znalezc :P

Gość gość
Bardzo ładne imię, na pewno lepsze niż Victoria i te wszystkie Julki.

Gość gość
Ładne imię, przynajmniej dziewczynka nie będzie miała 10 koleżanek w klasie o takim samym imieniu. A Ty, autorko, jak nazwałaś swoje dzieci? Pochwal się sama.

Gość gość
Sorry,ale to imię kojarzy mi się z szaloną Krychą Pawłowicz,starą panną,niewyżytą:-(

Gość gość
Krysia ślicznie.I szacun,ze nie dala Oliwia,Nikola czy inna Zuzia

Gość gość
okropne imie....

Gość gość
Krycha rozwalicha, ale dziecku żyć nie dadzą w szkole, bo mamusi się podobało to imię, co za durna egoistka z niej

Gość gość
Teraz taka moda, Krysia mi się akurat nie podoba, sama nie chciałabym mieć tak na imię. Chyba córka Chylińskiej ma też tak na imię. No ale w sumie ja jestem Sandra więc wg tego forum jestem patologią :D

Gość gość
jak ona mogła?! i nie uzgodniła z toba? bezczelna suka... ja przy wyborze imion zebrałam wszystkich cżłonków rodziny i zrobilismy głosowanie-wygrała Bożenka na czesc ulubionego serialu babć , ciotek i szfagierek...

Gość gość
piękne imię

Gość gość
"Krycha rozwalicha, ale dziecku żyć nie dadzą w szkole, bo mamusi się podobało to imię, co za durna egoistka z niej " to Julki i Emilki będą ją atakować bo durne mamuśki zamiast je wychowywać to zajmują sie obrabianiem komuś d**y

Gość gość
Autorko jestes pie****a. Imie sliczne, duzo lepsze niz jakas nikola czy kolejna julka majka juz sporo osob ci to napisalo. Ladne dystyngowane i nieoklepane. Moja nastepna coreczka o ile bede ja miala tak wlasnie dostanie na imie. Kazde imie jest ladne jak sie ladnie wymawia. Stasia tez idzie obrzydzic do stacha tak samo zosie do zochy, tylko po co? Ladnie wolajmy to i bedzie ladnie brzmialo

Gość gość
Dajcie spokój-imię baaaaardzo popularne- ale kiedyś,jest pełno naszych babć,ciotek,matek o tym imieniu,są nawet organizowane jakieś coroczne "zloty" Krystyn-w telewizji pokazują i wtedy mnóstwo-najczęściej pań w średnim i bardziej zaawansowanym wieku- świętuje z moherowym berecikiem na głowie-wszystkie polskie Krysie:-D

Gość gość
Albo Jolanta. O ! Też ładne. Niech bedzie Krystyna. !!!

Gość gość
Te co dają Amelki są niedouczone bo amelia to choroba hahahahaahaahahaahahaahahahahahaaha

Gość gość
do gościa 15:39 dobrze że nie KA-Sandra bo wtedy to by dopiero byla patologia hahaha:D a Sandra ujdzie :D :D :D

Gość gość
Ładnie:) Krysia :)

Gość gość
A mi się podoba. Mam kuzynkę Krysię - super laska z niej, dlatego mi się pozytywnie kojarzy

Gość gość
W obecnych czasach nie dałabym tak córce na imię. Skutecznie obrzydziła mi je ta wstrętna baba Krystyna Pawłowicz. bleee :o Może Twoja szwagierka jest fanką posłanki ? :P

Gość gość
A mojej koleżanki ciotka ma tak na imię,ma 46 lat i nienawidzi jak mówi się do niej zdrobnieniem-Krysia-bo to wg niej PRLem zaciąga i Panią Krysią z mięsnego:-D

Gość gość
Piękne imię i dla malej dziewczynki i dla pani z mięsnego. Każdy się przyczepi do czegoś jak zechce. Dobrze że takie imiona wracają.

Gość gość
Panią Krystynę Pawłowicz uwielbiam, jest bardzo mądrą kobietą i to imię toleruję. Wam też to radzę. !

Gość gość
Wiecie co? Pamiętam ze szkoły różne imiona teraz moje dzieci maja w klasach kolegów o bardzo różnych imionach od kazia po alanka i nikole. I jakos maluchy w podstawówce nie maja takich problemów ze patologia, jak dla babci czy od analu. Ale wpajajcie swoim dzieciom to co tu piszecie ciekawe na ile będą lubiane pomimo swego pięknego imienia

Gość gość
Moim zdaniem bardzo fajne imię i nie oklepane

Gość gość
piszecie, ze fajne imie och ach ale jakos nie slyszalam o dziecku z takim imieniem a mam 2 dzieci szkolnych. Imie mi się nie podoba bo jest starodawne . I nie! Nie mam Nikoli ani Alanka w domu.

Gość gość
Możesz nie mieć Nicoli czy innego nieszczęsnego stworzenia ale i tak jesteś nieoczytania, nieobyta z kulturą skoro imię Krystyna nazywasz "starodawnym". Twoja wypowiedź jest tak nieudolna pod względem językowym (masz "szkolne" dzieci??!) i logiki, że obnaża twoje prostackie pochodzenie i poglądy.