Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JESTEŚCIE PRZEGRYWAMI ŻE TU SIEDZICIE glupie baby

Polecane posty

Gość gość

w zyciu bym nie był z laską która wchodzi na kafe...piszę z kompa siostry bo widze ze siedzi na tym forum.... ale wiocha...nie wiedziałem że moja siostra jest niestety tak głupia tylko przegryw siedzi na forach i gada :D i to na takich o tak niskiem poziomie gdzie jak widze tylko jechanie po sobie, obgadywanie. kiedys moja siostra siedziala na innym forum ale tam w porownaniu do tutaj to byla kultura...tutaj jet RYNSZTOK :D

Gość gość
sam tutaj siedzisz gamoniu i widać że ci sie nudzi. W życiu bym nie była z facetem który choć raz sam z własnej woli wszedł na kafe. Tylko zniewieściali gogusie potrafią tu wejść i się udzielić. Zapamiętaj sobie głąbie że to jest forum dla bab

Gość gość
15:52 GRUBO :D wlasnie o tym poziomie mówiłem

Gość gość
dobrze że ty tu nie wchodzisz :D wygrałeś życie!

Gość gość
no ale wytłumaczcie mi,nie wolicie poczytac ksiązki, obejrzeć filmu tylko siedziecie na forum? macie dzieci? nie opiekujecie sie? nie pracujecie? tu siedza same bezrobotne? moja siostra jest teraz na zwolneiu to siedzi bo sie nudzi a wy czym sie nudzuice

Gość gość
a ty nie masz dziewczyny nawet ani własnego życia, a twoim życiem jest patrzenie co robi siostra i jakie strony na necie przegląda. Może jeszcze ją podglądasz jak sie myje zboczuchu.

Gość gość
Hahaha jaaasssne, z kompa siostry :D to skąd byś wiedział, że tutaj ciagle jadą po sobie? Siedzisz caly czas. Tutaj każdy facet pisze z kompa żony/siostry, a kobiety wchodzą tylko na chwilę dla "odmozdzenia". Szkoda tylko, że to odmozdzanie trwa cały dzień :D

Gość gość
:D patologia w wersji excluziw to tu norma :D

Gość gość
widze że jadą po sobie bo przejrzałem ok.15 tematów, kałmuku

Gość gość
16:09 naucz sie kultury chamie.

Gość gość
Witaj w klubie. Kiedy założysz swój wątek?

Gość gość
ja wchodze na kafe codziennie , zawsze rano przed praca miedzy 6-7 siedze czytam kafe i popijam kawe, pozniej okolo 17 wchodze jak mi sie dluzy jazda kolejka podmiejska do domu to siedze na kafe , pozniej troche z wieczora posiedze . Dzieci mam juz nastoletnie wiec nie musze karmic przewijac i klasc do snu

Gość gość
A ja nie pracuje, mąż mnie utrzymuje i wchodzę między serialem a malowaniem paznokci.

Gość gość
18:00 hi hi hi to zupełnie tak jak ja:-)

Gość gość
O wy lobuzy jedne, przytulam.

Gość gość
18:00 ja wchodzę codziennie bo mi się nudzi. jestem na zwolnieniu lekarskim i czekam na swoją fasolkę