Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyna która jest dziewicą mimo kilku związków można uważać za jedną osobę

Polecane posty

Gość gość

która się szanuje coś pięknego

Taka dziewczyna nigdy w życiu nie straci cnoty. Skoro nie potrafi iść do łóżka z partnerem, z którym jest w związku, na którym jej zależy i któremu ufa, to oznacza, że jest seksualnie dysfunkcyjna.

Gość gość
Haze dziś szanuje się jako jedyna bo potrafi trzymać cnotę dla męża prawiczka

Gość gość
dokładnie, jeśli jest w pewnym wieku i spotyka się z kimś od jakiegoś czasu to to że pójdzie z nim do łóżka nie znaczy że sie nie szanuje

Powodzenia. Będziecie dziewicami i prawiczkami do śmierci. Jak można wyjść za kogoś z kim się nigdy nie uprawiało seksu, dla mnie to niepojęte. Ale mnie nie dotyczy, ja już męża mam.

Gość gość
gość dziś Już takiego myślenie skreśla!! nie szanuje się bo mówi się o tym od dawien dawna!!! Seks wyłącznie po ślubie i tylko z prawiczkiem

Gość gość
założyłeś mase wątków na ten sam temat, moim zdaniem masz coś z głową. Jeżeli chcesz to szukaj żony dziewicy, nie wiem ile masz lat ale w pewnym wieku będzie ci już trudno, bo każda kobieta była juz w wielu związkach, nieraz bardzo poważnych i wtedy seks jest czyms naturalnym

Nigdy w życiu przechodzonego prawiczka, nawet kijem.

Gość gość
gość dziś nie jest naturalnym bo zezwierzecenie i braku szacunku do swojego ciała

Gość gość
gość dziś A ty zdziro nie dziewico pójdziesz do piekła za ten seks przedmałżeński i nieprokreacyjny mówi się o trzymaniu cnoty od małego a te dalej uprawiają przed.

Gość gość
to widać że nigdy nikogo nie kochałes. Brak szacunku dla ciała? bo chcesz być jak najbliżej osoby którą kochasz?

Gość gość
gość dziś Tak się tłumacz :) szacunek jest tylko wtedy kiedy jest miłość a seks jest wyłącznie po ślubie . Miłość a seks to dwie różne sprawy a kochać to można w inny sposób a nie uprawiając seks przedmałżeński i nieprokreacyjny.

Gość gość
gość dziś kochałem ale nie uprawiałem seksu bo nie chce krzywdzić kobiety i pokazać, że bez seksu można żyć bardzo długo nie myślać chujem tylko głową.

Gość gość
ja mam męza ;p