Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odkochałem się od kobiety

Polecane posty

Gość gość

długo to trwało, ostatecznie chemia zanikła kiedy ona zaczęła wydzielać zapach śledzia. Już od dłuższego czasu albo nie może sobie z tym poradzić albo nie wie że od niej czuć rybą. Tak czy innaczej zapaszek skutecznie obrzydził mi ochotę na nią :)

Gość gość
mnie też od pewnego typa odrzuca zawsze ten smród, nie bójmy się powiedzieć. to zadecydowało, że z nim nie jestem bo żadna rozmowa nie dała skutku. tfu z tymi brudasami, lepiej być samą:(

Gość gość
gość dziś długo to trwało, ostatecznie chemia zanikła kiedy ona zaczęła wydzielać zapach śledzia. Już od dłuższego czasu albo nie może sobie z tym poradzić albo nie wie że od niej czuć rybą. Tak czy innaczej zapaszek skutecznie obrzydził mi ochotę na nią usmiech.gif x zaczela wydzielac zapach sledzia bo zaraziles ja tym swinstwem, nastepna tez po jakims czasie bedzie tak smierdziec:( bo to ty dupku roznosisz jakis syfy :(

Gość gość
Odnośnie tego zapachu powiedzcie mi drogie panie czemu wy tak śmierdzicie kutrem rybackim? Czyżby naprawdę codzienne mycie sromu było tak uciążliwe ? Znacznie bardziej szkodzicie sobie idąc na wygodę i nie myjąc się i odstraszacie ludzi wokół was....

Gość gość
A ja się odkochałam. Tak po prostu :)

Gość gość
my nie śmierdzimy :) to z ciebie jest taki wydelikacony piesek francuski któremu wszystko śmierdzi i którego wszystko brzydzi, taka ciotka niemotka

Gość gość
Mycie nic nie da :( to sa bakterie,ktore nosi mezczyzna i zaraza kobiete (mezczyznie one nie szkodza i nie ma zadnych dolegliwosci wiec jest nieswiadomy tego ,ze roznosi to swinstwo) to jest tak ,jak facet wlazi na wszystko co sie rusza ,a potem ma pretensje do kobiety

Gość gość
Higiena to podstawa.

Gość gość
Nie trzeba wlazic na kazda dziffke ktora jest chetna i tyle