Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wózek dla półrocznego dziecka

Polecane posty

Gość gość

Planuję zakup wózka dla 6 miesięcznego dziecka. Musi być lekki, łatwy do przenoszenia. Koszt do 1500 pln. Zimowy mam już z dużymi pompowanymi kołami. Teraz chce fajna spacerówke dla takiego maluszka. Macie jakieś typy? Trzykołowe odpadają, nie podobają mi się.

Gość gość
Up

Gość gościówa2
maclaren quest lub inglesina trip, ja mam ten drugi bardzo fajny

Gość gość
A jakieś z kubełkowym siedziskiem???

Gość gość
Ja mam Evo XT dla 8 miesiecznego. Od Graco.

Gość gość
A zobacz TFK Dot, czy Ci podpasuje. Ja mam od dwóch miesięcy jako drugą spacerówkę i jestem bardzo zadowolona. Plusy: waga- ok. 6,8 kg, rozkłada się jedną ręką, duża buda, mocno ściągany daszek do przodu, maksymalne obciążenie 20 kg. Świetnie radzi sobie i w lesie, poległ na wyjątkowo dziurawym chodniku;). A i jeszcze materiał z którego jest wykonany- łatwo zmywalny (w drugim wózku materiałowe, delikatne wykończenie), więc nie straszne nam błocko i ufajdanie lodem czy bananem. Minusy- przez kosz leci rurka dzieląca go na dwie części, więc zakupy muszę rozdzielać na mniejsze części, mnie to nie przeszkadza, bo dokupuję tylko pierdoły, ale dla kogoś , kto chce nawet średnie zrobić, to kosz będzie irytował. No i na koniec jakość. Dobra, bo niemiecka;)

Gość Lilagość
Ja kupiłam ostatnio dla 8miesiecznej córki Peg Perego Book Completo (nie Book Plus ani popup). Jest leciutki, wygodny dla dziecka, Latwo się sklada. Używam go juz ponad miesiąc i nie mam zastrzeżeń.