Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety które uprawiały seks przed ślubem to fałśzywe katoliczki

Polecane posty

Gość gość

nie szanując się

Gość gość
Suknia z welonem to symbol czystości. A głupie Polki, które przed ślubem skakały na pałce nie mają prawa jej nosić, bo łamią tradycję i religię!

Gość gość
Nieźle jesteś poje...ny, a tak na marginesie pokaż mi chociaż jeden zapis w tej swojej posranej religii który zakazywałby seksu przed ślubem.

Gość gość
nic ujac nic dodac :) nie chce kobiety która byla z innym przed moja osoba...

Gość gość
witaj w odpowiedzi na zakaz seksu przed ślubem masz to w ST

Gość gość
Nawet w małżeństwie się puszcza! Dlatego facetom się nie daje! Tylko dożywotnia dziewica się szanuje! Ja sobie nawet plastrem zaklejam, by ten s******l przypadkiem mnie nie zdeflorował! Mężczyźni za myślenie o kobietach powinni dostać dożywocie! Stop zwyrodnialcom!

Gość gość
gość dziś Jest tego mnóstwo!!!! Pierwsze: "Narzeczeni są powołani do życia w czystości przez zachowanie wstrzemięźliwości. Poddani w ten sposób próbie, odkryją wzajemny szacunek, będą uczyć się wierności i nadziei na otrzymanie siebie nawzajem od Boga. Przejawy czułości właściwe miłości małżeńskiej powinni zachować na czas małżeństwa. Powinni pomagać sobie wzajemnie we wzrastaniu w czystośc"

Gość gość
No wlasnie. To jest jakas patologia perwersja tylko excluziv ze nie dziewice biorą ślub w białych sukniach. !!!

Gość gość
gość 18:34 tak jest. !!!

Gość gość
dlaczego od razu fałszywe katoliczki. równie dobrze można napisać, że każdy, który popełnił jakikolwiek grzech i potem przystąpił do sakramentu jest fałszywym katolikiem...bez sensu. myślę, że twój problem tkwi gdzie indziej ;)

Gość gość
Ludzie do tej pory nie rozumieją co to miłość a co to seks :) Tyle kobiet chodzi do kościoła a mało która wstrzyma się z seksem do ślubu!!!!!!!!

Gość gość
Nawet w małżeństwie się puszcza! Dlatego facetom się nie daje! Tylko dożywotnia dziewica się szanuje! Ja sobie nawet plastrem zaklejam, by ten s******l przypadkiem mnie nie zdeflorował! Mężczyźni za myślenie o kobietach powinni dostać dożywocie! Stop zwyrodnialcom!

Gość gość
Kobiety i mężcyzźni którzy uprawiają seks po ślubie też! Tylko zboczeńcy uprawiają seks w małżeństwie! Dziewictwo do śmierci!

Gość gość
Boze! Nastepny post tego swira.

Gość gość
18:45 To i tak zboczenie bo dziewictwo trzeba trzymać do śmierci!

Gość gość
gość dziś A ty się szanuj a nie uprawiasz z każdym w którym jesteś w związku!!! Bóg skaże takie kobiety które uprawiają seks przed ślubem.

trzymam do slubu koscielnego :) co dla mnie jest bardzo istotne i wazne.

Gość gość
do gość 18:47 Bóg nie każe to człowiek sam się każe za to że nie stosuje się dopraw Bożych i miłości człowieka.

Gość gość
gość dziś x Pokaż mi taki zapis w tej swojej biblii który jednoznacznie zakazywałby seksu przedmałżeńskiego, a nie to co sobie wymyślono kilka wieków później, bo ktoś uznał że na ślubach można nieźle zarobić. Bo chociażby to zdanie nic o małżeństwach nie wspomina "Bądźcie płodni i rozmnażajcie się, abyście zaludnili ziemię i uczynili ją sobie poddaną"

Gość gość
Ty lepiej się zajmij tymi w czarnych sukienkach i z koloradką, którzy regularnie korzystają z usług prostytutek, mają skłonności homoseksualne i pedofilskie, a potem zgłoś się do psychiatry.

Gość gość
Każdy człowiek grzeszy a to grzech jak wiele innych. A czemu widzisz źdźbło w oku brata swego, a belki w oku swoim nie dostrzegasz? Albo jak powiesz bratu swemu: Pozwól, że wyjmę źdźbło z oka twego, a oto belka jest w oku twoim? Obłudniku, wyjmij najpierw belkę z oka swego, a wtedy przejrzysz, aby wyjąć źdźbło z oka brata swego.

Gość gość
"równie dobrze można napisać, że każdy, który popełnił jakikolwiek grzech i potem przystąpił do sakramentu jest fałszywym katolikiem"DOKŁADNIE!

Gość gość
biała suknia jest dla dziewic, a nie jawnogrzesznic. Możecie się zapluwać, ale nic tego nie zmieni.

Gość gość
gość dziś Bardzo ciekawe, biorąc pod uwagę fakt, że jeszcze parę lat temu jak kobieta była w ciąży, to rodzice pchali do ślubu.

Gość gość
Polki to dz.wki i do tego tępe. Uważają się za katoliczki, a w ogóle nie stosują się do tej religii - wydmuchana przez niejednego ogiera udaje cnotkę i paraduje jak paw przed kościelnym ołtarzem w białej sukni - jakim prawem??? O szóstym przykazaniu bożym - nie cudzołóż - też nie wiedziały? I nie zganiać winy na facetów, bo to z nimi idziecie się walić, zdradzając swoich mężów i partnerów.

Gość gość
Nawet w małżeństwie się puszczacie! Dlatego facetom się nie daje! Tylko dożywotnia dziewica się szanuje! Ja sobie nawet plastrem zaklejam, by ten s******l przypadkiem mnie nie zdeflorował! Mężczyźni za myślenie o kobietach powinni dostać dożywocie! Stop zwyrodnialcom!