Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prezent dla żony

Polecane posty

Gość gość

Potrzebuję pomocy - szukam jakiegoś fajnego, romantycznego prezentu dla swojej żony na urodziny i szukam inspiracji :) Jaki prezent byście uznały za romantyczny?

Gość gość
jołki_połki dziś :D :D za to właśnie uwielbiam kafeterię :D

Gość gość
Ja swojej kupiłem masażer firmy odecco, i była (bywa) bardzo happy :D

Gość gość
jak dla mnie najlepszy prezent to zawsze kolacja przy świecach ale możesz uważać inaczej ;)

Gość gość
To Ty ją znasz najlepiej!! Co my mamy wiedzieć o Twojej żonie ????!?!??!?! To ona jest Twoją żoną, ej!!!!

Gość llol
Każda żona to inny model , inny romantyzm. Z mojego doświadczenia to cieszyłabym się z http://motoprezent.pl/ czegoś takiego. Wiem nietypowe ale ja po prostu kocham szybkie auta.

Gość gość
Zmiotkę.

Gość jołki_połki
dziękuję wszystkim kobietom za to, że nie podpowiedziały autorowi aby dla żony kupił młotek jako prezent , być może żona autora chciałaby sprawdzić ten młotek w realu i wybić wszystkie głupoty z głowy jej męża , tak, to jest good idea i dobra koncepcja aby nie dawać kobietom żadnych takich prezentów , jak młotek lub wałek do ciasta , taki 'prezent' w dłoni kobiety to jest bardzo niebezpieczne narzędzie na faceta ! i żadnych noży, nożyczek lub tasaków albo sekatora , bo w nocy obetnie sekatorem kindybała i jak się odlejesz nad ranem ?

Gość gość
jolki-polki górą wystarczy ze jesteś biedny i już jestes nikim

Gość gość
Ja zabrałem swoją na romantyczny weekend do http://www.palaczakow.pl/ . Uznała, że to najlepszy prezent, jaki kiedykolwiek dostała. :)

Gość Fabian Adamek
A ja na przykład żonie zafunduje kawe, a co! Jej ulubiona EspressoArt Caffe Diemme, jakiś kwiat np róża. I myślę, że będzie zadowolona.

Gość gość
jeżeli lubi czytać, to może fajnym pomysłem jest czytnik i kolekcja ebooków polecam: http://www.ebooke.pl/

Chcesz kupić prezent, który naprawdę jest bardzo modny i trendy? Musisz zainwestować w naszyjnik Choker. Co to jest> Model ten jest dostępny w sklepie internetowym CoZaCena - www.cozacena.pl , więc sprawdź go i kupuj bo jest w bardzo niskiej cenie!

Twoja mama kocha kolczyki z dużymi kamieniami? Proponuję duże srebrne z czerwonymi cykoriami. Nasza mama będzie zachwycona. Produkt dostępny jest w sklepie internetowym CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam.

Gość czajser

kup coś z tophifi jakiś odtwarzacz może, puść romantyczną muzyczkę przy winku 🙂