Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy tak powinno być ?

Polecane posty

Gość gość

Jestem w związku półtora roku, niby jest okej kocham go bardzo, ale nie wiem czy ze wzajemnością i sama nie wiem czy to prawdziwe uczucie. Jest nam dobrze, ale często od niego teksty typu: _Gdybyśmy się rozstali zaraz znalazazłbym inną ana Ciebie miał wyj****e, interesuje się tylko Tobą kiedy jesteśmy razem -Masz schudnąć poćwiczyć,szczegół że waże 50 kg przy wzroście 170 -- o jakie dziewczyny z prostymi blond włosami są cudne, to mój ideał ( mam brązowe falowane) -zmień swoj wygląd, ubieraj się inaczej - nie bądź mięczakiem -słyszę komentarze na temat fajnych du p od niego... -nigdy nie powie mi że jestem ładna, czy śliczna -kocham Cie też rzadko słyszę - potrafi o byle co nie odzywać się przez 5 dni a potem wraca jak gdyby nigdy nic - mówi że nie obchodzą go moje problemy, bo nie ma na to wpływu. - ja nie wiem ile my będziemy ze sobą, zawsze znajdzie sie inna lepsza A ja czasem chce po prostu jak kobieta uczucia, bezpieczeństwa, pocieszył... Żebym mogła do tego kogoś zadzwonić o każdej porze dnia. Chce się czuć kochana a się nie czuje :( to dobija

Gość gość
Ja taki jestem. Po prostu wie że możesz być lepsza pod każdym względem tylko nie wiadomo dlaczego nie chcesz być.

Brawo Ty! Ten wampir energetyczny wydoi Ciebie do końca i jak już nic nie zostanie z Twojego jestestwa, zasadzi kopa pod ogon. Na moje oko, góra pół roku i będziesz mu zbędna. On sobie znajdzie inną, a Ty zakompleksiona będziesz naku/rwiać po psychologach i psychiatrach.

Gość gość
Daj sobie spokój, Kobieto. Im prędzej, tym lepiej ;)

Gość gość
Gdyby było dobrze nie miałabys wątpliwości .. Trudno odejść .. Ale żeby ktoś nas pokochał , trzeba pokochac siebie .. Chodź to naprawdę wymaga dużo pracy nad sobą .. ;)

Gość gość
Ale debilka że jest z kimś takim huahahua.

Gość gość
A ta się jeszcze pyta na forum, facet ewidentnie ma ją w d***e, a ta się zastanawia :P Ja pier..... i nie mówcie mi że kobiety nie są kretynkami, po cholerę wam te mózgi?

Gość gość
mówi że gdyby miał mnie w dup ie to by ze mną nie był ...

Gość gość
Nie słuchaj tego. Nie daj sobą pomiatać i daj sobie spokój.

Gość gość
A po co ma z tobą zrywać skoro ma darmowy seks, a druga taka głupia raczej mu się nie trafi? Tylko idiota zrezygnowałby z takiej kobiety, bo już cię wytresował pod siebie, sprawił że cokolwiek się nie stanie to ty będziesz wszystkiemu winna.

Gość gość
dziś Nikogo na siłę się nie zmienia, partnera się akceptuje. Może ona jest zadowolona z swojego życia, z swojego wyglądu i nie odczuwa potrzeby ciągłego szkolenia się w każdej dziedzinie życia. Czasami dążymy do konkretnego celu, żeby w końcu osiąść. X Autorko, on Cię nie kocha, żaden kochający mężczyzna nie zwraca się tak do swojej partnerki, jesteś w toksycznym związku i czym prędzej sobie to uświadomisz, tym lepiej dla Ciebie.

Gość gość
Nie, tak NIE POWINNO BYć i czym szybciej to sobie uświadomisz , tym lepiej. a po tekście,że szybko znalazłby sobie inna dostałby moja błyskawiczną ripostę- to już od teraz możesz szukac. Jak ty w ogole możesz ROZWAŻAĆ bycie z takim PALANTEM??? Naprawdę nie masz do siebie szacunku? Masz całkowicie zmienić swój wygląd, a co , z niego Brad Pitt?? Na jego uszczypliwości o chudnięciu , kolorze włosów, odparłabym- a ty mógłbyś byc mniej chamski i sprawniejszy seksualnie. Daj sobie spokój, jescze dziecko się wam trafi i dziecko będzie wbijał w ziemi, tak, jak ciebie.

Gość gość
masz jakieś deficyty osobościowe,że w ogóle jesteś z takim toksykiem. Idż na terapię, uświadomią ci,że związek to bycie z kims, kto nas akceptuje, a nie z kims, kto chce, byśmy byli inni i kto nas poniża. Związek to szacunek, miłośc i wsparcie, a nie darmowy seks i olewanie drugiej osoby. Ile ty masz lat, pięc??

Gość gość
Autorko, on Cię nie kocha, żaden kochający mężczyzna nie zwraca się tak do swojej partnerki, jesteś w toksycznym związku i czym prędzej sobie to uświadomisz, tym lepiej dla Ciebie. xxx dobrze gada, polać jej.