Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dobra mam 165 cm i ile powinnam ważyc wedl was po 2 ciązach drogie wyrocznie

Polecane posty

Gość gość
Grube nie piszą na kafe bo sie wstydzą.Tylko te w normie udzielają sie tu.

Gość gość
gość dziś Oczywiście na kafaterii same laski z waga 50-55kg.Ciekawe ze na ulicy co druga ma nadwagę.No ale kafeteria to magiczne miejsce gromadzące same idealy. XXX Co cie tak dziwi? mam 171cm i waze 55kg nie uwazam tego za wyczyn bo to normalna waga, a i dzieki za slowa ze jestem laska milo mi ;)

Gość gość
Mam 165 waze 62kg i nie wyglądam jakbym tyle wazyla!!! Max 56 mi dają znajome. Mam spory biust plaski brzuch i taki wypięty tyłek. Ćwiczę ruszam sie. 12 lat trenowalam wyczynowo sport walki i naprawde można wyglądać super i ważąc te 60. Tylko trzeba byc wysportowanym. Ginekolog na pierwszej wizycie w ciąży dwa razy mi kazał na wagę stawać bo nie dowiezal moich 63 w 10 tygodniu. W 39 na porodówce wazylam 72. Corka ma 2,5 roku i planuje schudnąć do tych 59. ALe jakos nie chce spadać mimo mięśni na brzuchu bo robię 6weidera z mężem codziennie:) 40 pompek i 60 przysiadów. Zestaw na rano i wieczór. Czyli powtarzam dwa razy. Nie chudnę. Tylko rzeźbie. Jedyny zarzut jaki mogę przyznać to ciut w udach i w boczkach-mam po ojcu niestety boczki<3

Gość gość
boczki, to albo jak piszesz - specyfika budowy, albo za dużo węglowodanów prostych w diecie. Przyjrzyj się swojej diecie - może to jest przyczyna tych trapiących Cię boczków :).

Gość gość
autorko co to za róznica ze jestes po 1, 2 czy 3 ciazy to cie usprawiedliwa? ok masz wiecej obowiazków ale to nie z ,,ciazy" biarą sie oponki na brzuchu ale z obrżartswa! tez sie spasłam w pierwszej-mam 167 cm wazyłam przedciaza 61 kg w ciazy 76 10 miesiecy po porodzie 55 kg ale to długa i mozolna praca, dieta, cwiczenia a nie zwalanie na ciaze:/wez sie za siebie jak ci to przeszkadza a jak nie przeszkadza to ciesz sie zyciem i tyle w temacie:)

Gość gość
65kg ? to zart ? ja do porodu szlam i wazylam 66 kg przy tym samym wzroscie .55 kg max i to nie bedzie chudzinka .