Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie zapłaciłem czesnego za marzec co mi grozi?

Polecane posty

Gość gość

Płatność była do 1-go marca. Będę mógł wpłacić dopiero po 15tym za marzec i kwiecień. Są to studia zaoczne i jutro mam zajęcia nie wiem czy iść na nie bo boję się, że mogą mnie wzywać?

Gość gość
Idz do dziekanatu do sekretarki i powiedz,ze zaplacisz 15tego. Dolicza Ci odsetki za zwloke w najgorszym wypadku. Ja kiedys 3miesiace nie placilam i doszly odsetki.

Gość gość
Ale jak nie placilas 3 mce to co się działo? Wzywali cię? Ha narazie nic nie dostałem. Możliwe jest że jutro na zajęciach mogą mnie szukać?

Gość gość
Nie wzywali mnie. Posluchaj lepiej uprzedzic,ze zaplacisz pozniej niz,zeby Cie za to skreslili z listy studentow. Dogadaj sie, nie uciekaj od problemow,bo narobisz sobie wiekszych. Zycie jest w Naszych rekach. Strach ma wielkie oczy. Az do 15tego bedziesz sie bal? Idz i wyjasnij jak jest. Kazdy z Nas zaczynal od zera. Nawet sekretarki studiowaly wiec wiedza jak jest.

Gość gość
Problem polega też na tym, że uczelnia nie wypłaciła mi jeszcze stypendium za luty i marzec, wypłaca dopiero w połowie kwietnia

Gość gość
Nie zmienia to faktu,ze powinienes dowiedziec sie w sekretariacie czy bedziesz mial z tego tytulu odsetki za zwloke itp. Nie rozumiem Cie.

Gość gość
Wiem ale się wstydzę poprostu. Możliwe jest wykreślenie z listy studentów jak nie zapłaciłem 1/miesiąc?

Gość gość
Halo