Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poullistek

Temat na luzie czyli jak podejśc do kobiety dziewczyny

Polecane posty

Gość Poullistek

No właśnie czy taki tekst jak np "bardzo panią przepraszam,ale czy poszłaby pani ze mna na gorącą czekolade? Ciężko mi jest podejść ,za każdym razem kiedy zamierzam to zrobić włącza się blokada w głowie (zawsze mi mówi nie podchodź dostaniesz kosza zobacz rozejrzyj się jak nie ty to następny)i nie wiem co powiedzieć serce mi bije jak oszalałe pocę się jestem spięty

Gość gość
jak tak nagle do kogoś wyskoczysz to ucieknie

No i nie jesteś taki daleki od prawdy. Oleją cię, tak jak mnie olały w 2013 głupie suki. No ale właściwie dlaczego, przecież ja chciałem dobrze. Ja chciałem mieć pannę w końcu.

Gość Poullistek
Wstyd się przyznac mam 35 lat i jeszcze na zadnej randce nie byłem po prostu tak było,że nigdy z zadna się nie umawiałem nie podchodziłem bałem się nie miałem jaj,żeby podejść teraz pewnie będzie ciężko.

Gość gość
Nawiązujesz z nią kontakt wzrokowy?

Gość poulistek
No grubo grubo, nie wiem czy się zawali nie miałem okazji się o tym przekonać Tak teraz zadaje sobie pytanie co ja robiłem przez ten czas nie chodziłem na imprezy bałem i boję się kobiet ciężko jest cokolwiek powiedzieć

Gość Poullistek
Nie umiem tego po prostu nie weim jak mam to zrobić jestem zielony tych sprawach

Gość gość
Autorze zadałam ci pytanie czy nawiązujesz z nią kontakt wzrokowy to ważne?

Gość Poullistek
A wiesz juz odpwoedzialem po prostu nie potrafię tego nie mam takich umiejętności boje się kobiet moją przełożoną jest kobieta stresuje się jej obecnością nie umiem porozmawiac z dziewczyną kobieta to mnie przeraża i przerasta

Gość gość
Czyli ta w ktorej sie podkochujesz to twoja przełożona? Słuchaj kontakt wzrokowy jest ważny i to bardzo bo tym sposobem pokazujesz kobiecie ze jesteś nią zainteresowany jednoczesnie nie mowiac o tym wprost ni i przy kontakcie wzrokowym budzi sie miedzy ludzmi takie ciekawe przyciaganie. No i mozna wiele wyczytać z oczu np. czy kobieta jest zainteresowana tobą czy nie. Przełam się, zwróć uwagę jak reaguje na twoje spojrzenie. Przecież głowy ci nie odgryzie. Dlaczego unikasz kontaktu wzrokowego( a to bardzo, bardzo ważna sprawa), czego się boisz?

Gość poullistek
Kobietom jest łatwiej moiwc to w y wybieracie faceta chłopaka i nie mam wam za to za zle po prostu macie wybór przecież możecie powiedzieć "rozejrzyj sie jak nie ty to następny I nie mam o to do was pretensji no jest jak jest

Gość gość
Nie zrozumiałeś mnie. Zanim do niej wyskoczysz z zaproszeniem na kawe musisz ja wybadać czy jest tobą zainteresowana wtedy bedziesz wiedział czy podchody są warte zachodu czy nie i kontakt wzrokowy jest najbezpieczniejszym badaczem w tej kwesti.

Gość poullistek
Nie nie ja generalnie pisze jak to mi nie wychodzi z kobietami moja szefowa jest mężatka szczęśliwa ja generalnie sie stresuje w towarzystwie kobiet, tak jak pisałem włącza się blokada cieżko to wyjaśnić kobietom po prostu coś z tyłu głowy mówi mi nie podchodź serce bije jak otępiałe a ja mam pustkę w głowie,automatycznie jestem spięty a dalej to już tylko katastrofa

Totez mowie Ci, ze powinienes zrobic to, czego sie boisz i pocwiczyc. Wymysl sobie najgorszy mozliwy scenariusz i zastanow sie - czy jak sie spelni to naprawde bedzie taka tragedia? Co wtedy uczynisz?

Gość Poullistek
Teoretycznie tez dużo czytałem o kobietach z książek wiem gdzie sa ich strefy erogennne,ale to temat nie na ta stronę No nic...

Gość gość
A kto ci broni mieć tez takie podejscie jak nie ta to inna. Doradzam ci złap z nią kontakt wzrokowy na poczatek zobacz jak na to reaguje czy ucieka wzrokiem, czy moze zostaje na dluzej przy twoim spojrzeniu. Człeniu jesli nie patrzysz na nią to ona moze to odbierac jako brak zainteresowania z twojej strony a wtedy to na bank ona się zamknie na twoja osobą.

Gość gość
22:21 racja :) jak w głowie zamet i niepokoj to nici z sexu

Gość gość
Oprócz tego, że boisz się kobiet:-D to jakie kobiety podobają się Tobie (wygląd, charakter, zachowanie)?

Gość Poullistek
Ina,ale to bardzo ciezko chce też aby kobiety czuły się komfortowo wiesz nie wiem jak to powiedzieć,jak jest w pobliżu mnie kobieta wszystko mi leci na łeb na szyję normalnie paranoik ze mnie :). Np w metrze stresuje sie poce się momentalnie coś tam do siebie bełkocze tzn ja generalnie nikomu nie przeskzadzam nikt na mnie nie zwraca uwagi ot taki cichy gościu drobny jestem taki kangurek roko dziwnie to brzmi,ale ja raczej z tych grzecznych facetów

Gość Poullistek
Nie oceniam w ten sposób wychodzę z założeni,że to ja mam im się podobać robić dla nich wszystko no generalnie takie coś wyczytałem ostatnio.generalnie kobiety tzn wy jestescie dla mnie za wysoka liga to glupie wiem Co mogę powiedzieć jestem nie atrakcyjnym facetem patykowatym nie skoordynowanym nie podobam sie kobietom

To trochę dziwne, że stresujesz się w metrze, w innych większych skupiskach ludzkich również? Bełkotanie do siebie może odstraszać. Ja lubię gadać sam ze sobą, ale robię to na osobności :P Nie rozumiem, co masz na myśli przez "robienie wszystkiego dla kobiet". Nie wiem, co czytałeś, ale one wcale tego nie oczekują.

Gość Poullistek
Stresuję się kiedy jest np duża grupa kobiet i po prostu pierwsze objawy to duże spięcie mięśni no nie wiem czytałem o kobietach i tak tam było napisane

Gość gość
do takiego wyrywu na ulicy to trzeba mieć wygląd minimum 7/10 jeśli wyglądasz grzej to sory ale NO CHANCE ;)

Gość gość
Co tam bredzisz? :-) Skąd możesz wiedzieć czy podobasz się kobietom czy nie, skoro pewnie wiecznie przed nimi uciekasz? Zdziwiłbyś się, ale część kobiet wolałaby takiego drobnego nieśmiałka niż napompowanego macho z przerośniętym ego. Kobiety szukają kogoś do kochania i niech będzie trochę ładniejszy od diabła, to już będą happy.